Buddha beszédei

Vekerdi József (Vál.) - Buddha beszédei

"A Beérkezettnek nem szokása, hogy elméleteket állítson fel. Mert a beérkezett felismerte, mi a test, hogyan jön létre a test, hogyan szűnik meg a test; mik az érzetek, hogyan jönnek létre az érzetek, hogyan szűnnek meg az érzetek; mi a tudat, hogyan jön létre a tudat, hogyan szűnik meg a tudat; mik az adottságok, hogyan jönnek létre az adottságok, hogyan szűnnek meg az adottságok; mi a megismerés, hogyan szűnik meg a megismerés. Ennek következtében a Beérkezett minden véleményt, minden felvetést, minden önzést, önösséget, önhittséget feladott, elvetett, visszautasított, eltávoztatott, és ezáltal felszabadult."
Ezekkel a szavakkal intette a hozzá fordulót Buddha, Kelet nagy vallásalapítója, akinek élete tanítással és prédikálással telt; szavait jóval halála után jegyezték föl. Beszédeiben a Magasztos nem törekedett rendszeralkotásra; szavai olvastán a megszólítottság erejét érezzük. Buddha beszédeiben az élethez való ragaszkodás elvetése, a szeretet és a gyűlölet elutasítása olyan szemléletességgel és erköl esi tisztasággal párosul, amely azt is megérteti, hogyan válhatott tanítása világvallássá.A Könyv Magyarul!


Letöltések Buddha beszédei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Buddha beszédei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9789632272023
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2100242 / 1063481
  Translator:


  TAGS:
  Online Buddha beszédei ebook, könyvet Buddha beszédei FB2, Download Buddha beszédei PDF , Download Buddha beszédei MOBI, Online Buddha beszédei könyvet, ingyenes letöltések Buddha beszédei IPhone, Online könyvet Buddha beszédei PDF, ingyenes Buddha beszédei DJVU, ingyenes letöltések Buddha beszédei TXT, letöltések Buddha beszédei RTF, Online Buddha beszédei FB2 , e-könyvet Buddha beszédei letöltések TXT, ingyenes Buddha beszédei letöltések könyvet, e-könyvet Buddha beszédei download MOBI, letöltések Buddha beszédei IPad, olvas Buddha beszédei MOBI, olvas Buddha beszédei DOC, ingyenes Buddha beszédei AWZ, Download e-könyvet Buddha beszédei iPad , ingyenes Buddha beszédei DJVU, Download Buddha beszédei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Buddha beszédei DVD, olvas Buddha beszédei TXT, Book Buddha beszédei letöltések DJVU, Buddha beszédei letöltések könyvet ingyenes, Buddha beszédei letöltések könyvet pdf ingyenes, Buddha beszédei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Buddha beszédei pdf ingyenes, Buddha beszédei letöltések könyvet epub ingyenes, Buddha beszédei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply