Budapesti séták a tudomány körül

Hargittai István - Hargittai Magdolna - Budapesti séták a tudomány körül

Sokan elmondják, hogy Budapest milyen sok tudósnak volt szülővárosa, iskolájának színhelye vagy munkahelye, de azt sokkal kevesebben tudják, hogy kik voltak ezek a tudósok, miért is lettek híresek, hol éltek, hol dolgoztak, hol van szobruk. Ez a gazdag tartalmú, gondosan és nagyon szépen megírt, nagyon sok fényképpel illusztrált könyv elvezet emléktáblákhoz, szobrokhoz, egyetemi tanszékek épületeihez. Feltárja és az olvasóhoz közel hozza egy város tudományának sikerekkel és tragédiákkal teli történetét.
Lovász László, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke

Az eredeti angol nyelvű kiadásról írták:
"Örömmel ajánlom a Hargittaiak könyvét, amely a szülővárosomból, Budapestről származó meglepően sok tudós különleges szinergiájáról szól. Akárhová kerültek is, a kihívást jelentő iskolák és inspiráló tanárok adtak sikereikhez útravalót."
Oláh György, Nobel-díjas, University of Southern California
"A magyar értelmiségiekkel való találkozás mindig élmény számomra. Gyorsan kiderül, hogy mi foglalkoztatja őket, és mi nem."
James D. Watson, Nobel-díjas, Cold Spring Harbor Laboratory
"Izgalmas számvetés… Ez a Magyarország nagyjairól szóló Hargittai-könyv csak fokozza kíváncsiságunkat…"
Carl Djerassi, Wolf-díjas, Stanford University
A Könyv Magyarul!


Letöltések Budapesti séták a tudomány körül ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Budapesti séták a tudomány körül ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  292
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  910 gr
  ISBN:
  9789630596091
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2612372 / 1146139  TAGS:
  Online Budapesti séták a tudomány körül ebook, könyvet Budapesti séták a tudomány körül FB2, Download Budapesti séták a tudomány körül PDF , Download Budapesti séták a tudomány körül MOBI, Online Budapesti séták a tudomány körül könyvet, ingyenes letöltések Budapesti séták a tudomány körül IPhone, Online könyvet Budapesti séták a tudomány körül PDF, ingyenes Budapesti séták a tudomány körül DJVU, ingyenes letöltések Budapesti séták a tudomány körül TXT, letöltések Budapesti séták a tudomány körül RTF, Online Budapesti séták a tudomány körül FB2 , e-könyvet Budapesti séták a tudomány körül letöltések TXT, ingyenes Budapesti séták a tudomány körül letöltések könyvet, e-könyvet Budapesti séták a tudomány körül download MOBI, letöltések Budapesti séták a tudomány körül IPad, olvas Budapesti séták a tudomány körül MOBI, olvas Budapesti séták a tudomány körül DOC, ingyenes Budapesti séták a tudomány körül AWZ, Download e-könyvet Budapesti séták a tudomány körül iPad , ingyenes Budapesti séták a tudomány körül DJVU, Download Budapesti séták a tudomány körül e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Budapesti séták a tudomány körül DVD, olvas Budapesti séták a tudomány körül TXT, Book Budapesti séták a tudomány körül letöltések DJVU, Budapesti séták a tudomány körül letöltések könyvet ingyenes, Budapesti séták a tudomány körül letöltések könyvet pdf ingyenes, Budapesti séták a tudomány körül pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Budapesti séták a tudomány körül pdf ingyenes, Budapesti séták a tudomány körül letöltések könyvet epub ingyenes, Budapesti séták a tudomány körül ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply