Budapest ostroma

Ungváry Krisztián - Budapest ostroma

Ungváry Krisztián hadtörténész munkája a megjelenésekor, 1998-ban, hatalmas űrt töltött be. Több mint fél évszázaddal a drámai események után ez volt az első átfogó, ideológiai felhangok nélküli, hiteles és olvasmányos monográfia e mindmáig sokakat érdeklő és foglalkoztató témáról.
A kötet a korabeli levéltári források mellett számos, eddig ismeretlen visszaemlékezést idéz és hasznosít. A műben szerencsésen ötvöződik a mikrotörténetírás célkitűzése és a háború nagyobb összefüggéseinek mélyebb bemutatása, plasztikus képet kap az olvasó a hadműveletek napi változásairól, a lakosság életéről, szenvedéseiről, a kegyetlenkedésekről és az élet újraindulásáról. Az olvasó utcáról-utcára, sőt olykor szinte házról-házra követheti végig a főváros ostromának menetét.
Hetvenöt, nagyobb részben eddig még nem publikált korabeli fotó, tizennégy szöveg közti és egy kihajtható, színes áttekintő térkép illusztrálja az elmondottakat és magyarázza a hadi eseményeket.A Könyv Magyarul!


Letöltések Budapest ostroma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Budapest ostroma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  364
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  840 gr
  ISBN:
  9789631361155
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2235148 / 1089827  TAGS:
  Online Budapest ostroma ebook, könyvet Budapest ostroma FB2, Download Budapest ostroma PDF , Download Budapest ostroma MOBI, Online Budapest ostroma könyvet, ingyenes letöltések Budapest ostroma IPhone, Online könyvet Budapest ostroma PDF, ingyenes Budapest ostroma DJVU, ingyenes letöltések Budapest ostroma TXT, letöltések Budapest ostroma RTF, Online Budapest ostroma FB2 , e-könyvet Budapest ostroma letöltések TXT, ingyenes Budapest ostroma letöltések könyvet, e-könyvet Budapest ostroma download MOBI, letöltések Budapest ostroma IPad, olvas Budapest ostroma MOBI, olvas Budapest ostroma DOC, ingyenes Budapest ostroma AWZ, Download e-könyvet Budapest ostroma iPad , ingyenes Budapest ostroma DJVU, Download Budapest ostroma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Budapest ostroma DVD, olvas Budapest ostroma TXT, Book Budapest ostroma letöltések DJVU, Budapest ostroma letöltések könyvet ingyenes, Budapest ostroma letöltések könyvet pdf ingyenes, Budapest ostroma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Budapest ostroma pdf ingyenes, Budapest ostroma letöltések könyvet epub ingyenes, Budapest ostroma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply