Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből


A látvány nem minden, a látvány mégis meghatározó. A látvány leszűkíthető és ugyanakkor kiterjeszthető is. Hagyományos fotográfiai technikákkal a képalkotás számomra korlátot állít. A panoráma fotó szabadság, a körülöttem levő tér teljes birtoklása. Láttatni mindazt, amit csak talán mitológiai képességekkel lehet. Történelem előtti idők barlangfestőinek alkotásai nem keretbe zárt világok, hanem a tér legteljesebb megjelenítései. Az ókori Egyiptom és Kína festői is előszeretettel alkalmazták a panoráma technológiát, s természetesen a körülöttünk lévő világot mi sem szeletekként ragadjuk meg, hanem a teljes képi élményre vágyunk.
Az emberi szempár a teljes térből 170°-os látványt képes megragadni, fejének forgatásával pedig 330°-ost. Nem véletlen tehát, hogy már a fotográfia hőskorától kezdődően történtek kísérletek a környezet lehető legnagyobb látószögű megragadására.
A magyar művészet- és tudománytörténetben is találunk kitűnő példákat erre. Feszty Árpád neves festőtársaival 1894-ben megalkotta az eddigi legnagyobb magyar körképet, a 15 méter magas, 120 méter hosszú, 38 méteres átmérőjű kört alkotó, s több mint 2000 szereplőt felvonultató, A magyarok bejövetele címet viselő lenyűgöző panorámát.
Greguss Pál NASA-díjas biofizikus nevéhez fűződik a 360°-os szögben látó, úgynevezett PAL-lencse (Panoramic Annular Lens) kifejlesztése. Fotóalbumunkkal Magyarország fővárosát, Budapestet megismerni vágyó látogatók és a várost jól ismerő polgárok tekintetét vezetjük körbe a város néhány nevezetes helyszínén. Eddig talán kevésbé ismert részletet, hangulatot jelenítünk meg az egyedi látásmódot kínáló 360°-os panoráma technológia segítségével, amely a különleges optikán keresztül a teret a síkba görbíti.

D. Varga Tamás
360 Art Kft.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  110
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  710 gr
  ISBN:
  9789632161259
  Language:
  ENGLISH – HUNGARIAN
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2108815 / 1017101
  Format:


  TAGS:
  Online Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből ebook, könyvet Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből FB2, Download Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből PDF , Download Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből MOBI, Online Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből könyvet, ingyenes letöltések Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből IPhone, Online könyvet Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből PDF, ingyenes Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből DJVU, ingyenes letöltések Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből TXT, letöltések Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből RTF, Online Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből FB2 , e-könyvet Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből letöltések TXT, ingyenes Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből letöltések könyvet, e-könyvet Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből download MOBI, letöltések Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből IPad, olvas Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből MOBI, olvas Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből DOC, ingyenes Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből AWZ, Download e-könyvet Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből iPad , ingyenes Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből DJVU, Download Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből DVD, olvas Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből TXT, Book Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből letöltések DJVU, Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből letöltések könyvet ingyenes, Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből letöltések könyvet pdf ingyenes, Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből pdf ingyenes, Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből letöltések könyvet epub ingyenes, Budapest 360 fok – A főváros más szemszögből ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply