Bubik – Keress és számolj!

Bogos Katalin (Szerk.) - Bubik - Keress és számolj!

Bubik, vagyis buborékok, pöttyök, karikák, pontok, nevezzük akárhogy, a gyermekek kedvencei. Hát ha még szemük és szájuk is van, nevetnek és azt mondják: gyere velem, ragassz be a megfelelő oldalra, a rajzok közé, a megfelelő színben és nagyságban. A feladat izgalmas, szórakoztató, a grafika kedves, kicsiknek való, a színek harmonikusak, derűsek, a figurák kellemesek, a feladatok játékosak. Használhatjuk kis- és középcsoportos ovis korú gyermekek fejlesztésére, hasznos időtöltésére és részképesség zavarok esetében, grafomotoros finomítás céljából. Elősegíti a szem-kéz koordinációt, a vizuális különbségtételt, a kézügyességet, hozzásegít a türelem és kitartás megtapasztalásához, végül a sikerélmény átéléséhez. A kötetek 120-140 matricát tartalmaznak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bubik – Keress és számolj! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bubik – Keress és számolj! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  20
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  104 gr
  ISBN:
  9786155537745
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2694666 / 1163827
  Series:


  TAGS:
  Online Bubik – Keress és számolj! ebook, könyvet Bubik – Keress és számolj! FB2, Download Bubik – Keress és számolj! PDF , Download Bubik – Keress és számolj! MOBI, Online Bubik – Keress és számolj! könyvet, ingyenes letöltések Bubik – Keress és számolj! IPhone, Online könyvet Bubik – Keress és számolj! PDF, ingyenes Bubik – Keress és számolj! DJVU, ingyenes letöltések Bubik – Keress és számolj! TXT, letöltések Bubik – Keress és számolj! RTF, Online Bubik – Keress és számolj! FB2 , e-könyvet Bubik – Keress és számolj! letöltések TXT, ingyenes Bubik – Keress és számolj! letöltések könyvet, e-könyvet Bubik – Keress és számolj! download MOBI, letöltések Bubik – Keress és számolj! IPad, olvas Bubik – Keress és számolj! MOBI, olvas Bubik – Keress és számolj! DOC, ingyenes Bubik – Keress és számolj! AWZ, Download e-könyvet Bubik – Keress és számolj! iPad , ingyenes Bubik – Keress és számolj! DJVU, Download Bubik – Keress és számolj! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bubik – Keress és számolj! DVD, olvas Bubik – Keress és számolj! TXT, Book Bubik – Keress és számolj! letöltések DJVU, Bubik – Keress és számolj! letöltések könyvet ingyenes, Bubik – Keress és számolj! letöltések könyvet pdf ingyenes, Bubik – Keress és számolj! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bubik – Keress és számolj! pdf ingyenes, Bubik – Keress és számolj! letöltések könyvet epub ingyenes, Bubik – Keress és számolj! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply