Bubik – Keresd meg az odaillőt!

Bogos Katalin (Szerk.) - Bubik - Keresd meg az odaillőt!

Bubik, vagyis buborékok, pöttyök, karikák, pontok, nevezzük akárhogy, a gyermekek kedvencei. Hát ha még szemük és szájuk is van, nevetnek és azt mondják: gyere velem, ragassz be a megfelelő oldalra, a rajzok közé, a megfelelő színben és nagyságban. A feladat izgalmas, szórakoztató, a grafika kedves, kicsiknek való, a színek harmonikusak, derűsek, a figurák kellemesek, a feladatok játékosak. Használhatjuk kis- és középcsoportos ovis korú gyermekek fejlesztésére, hasznos időtöltésére és részképesség zavarok esetében, grafomotoros finomítás céljából. Elősegíti a szem-kéz koordinációt, a vizuális különbségtételt, a kézügyességet, hozzásegít a türelem és kitartás megtapasztalásához, végül a sikerélmény átéléséhez. A kötetek 120-140 matricát tartalmaznak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bubik – Keresd meg az odaillőt! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bubik – Keresd meg az odaillőt! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  20
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  104 gr
  ISBN:
  9786155537738
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2694665 / 1163826
  Series:


  TAGS:
  Online Bubik – Keresd meg az odaillőt! ebook, könyvet Bubik – Keresd meg az odaillőt! FB2, Download Bubik – Keresd meg az odaillőt! PDF , Download Bubik – Keresd meg az odaillőt! MOBI, Online Bubik – Keresd meg az odaillőt! könyvet, ingyenes letöltések Bubik – Keresd meg az odaillőt! IPhone, Online könyvet Bubik – Keresd meg az odaillőt! PDF, ingyenes Bubik – Keresd meg az odaillőt! DJVU, ingyenes letöltések Bubik – Keresd meg az odaillőt! TXT, letöltések Bubik – Keresd meg az odaillőt! RTF, Online Bubik – Keresd meg az odaillőt! FB2 , e-könyvet Bubik – Keresd meg az odaillőt! letöltések TXT, ingyenes Bubik – Keresd meg az odaillőt! letöltések könyvet, e-könyvet Bubik – Keresd meg az odaillőt! download MOBI, letöltések Bubik – Keresd meg az odaillőt! IPad, olvas Bubik – Keresd meg az odaillőt! MOBI, olvas Bubik – Keresd meg az odaillőt! DOC, ingyenes Bubik – Keresd meg az odaillőt! AWZ, Download e-könyvet Bubik – Keresd meg az odaillőt! iPad , ingyenes Bubik – Keresd meg az odaillőt! DJVU, Download Bubik – Keresd meg az odaillőt! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bubik – Keresd meg az odaillőt! DVD, olvas Bubik – Keresd meg az odaillőt! TXT, Book Bubik – Keresd meg az odaillőt! letöltések DJVU, Bubik – Keresd meg az odaillőt! letöltések könyvet ingyenes, Bubik – Keresd meg az odaillőt! letöltések könyvet pdf ingyenes, Bubik – Keresd meg az odaillőt! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bubik – Keresd meg az odaillőt! pdf ingyenes, Bubik – Keresd meg az odaillőt! letöltések könyvet epub ingyenes, Bubik – Keresd meg az odaillőt! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply