Bringaút a Holdra

Szunyogh Szabolcs - Bringaút a Holdra

Azt írta Rainer Maria Rilke: Változtasd meg életed. Talán nem pont erre gondolt, de én úgy fordítottam le a magam számára ezt a parancsot, hogy ha nem esik az eső, kibiciklizem a Margitszigetre.
Először azt hittem, unni fogom. Ugyanaz az út, ugyanazok az akadályok, ugyanaz a látkép hát nem. Ezt az utat csak élvezni lehet. A világ legszebb városának talán legszebb szakasza ez. Minden alkalommal, amikor meglátom a Dunát, a hidakat, a Parlamentet, a Gellérthegyet, a Várat: hálát adok a sorsnak, hogy ebben a környezetben élhetek.
Nagyon sok jó tapasztalatot szereztem biciklizés közben. Nyeregben ülve mindent másképp lát az ember, iszonyatosan fontos, élethalál-dolgok válnak jelentéktelenekké, viszont egy máskor figyelemre sem méltatott apróság, például egy vadkacsamama a fiókáival a Szigeten átvezető autóúton hirtelen főügyemmé válik. Leugrok a bringáról, megállok keresztbe az út közepén, hogyha jönne egy busz vagy villanyautó, feltartóztassam. Jött is valami teherautó, sofőrje intézett hozzám néhány keresetlen polgári szót, mire azt kiabáltam vissza, ahogy csak bírtam, hogy túlharsogjam a motorzajt: KACSACSALÁD!
Bringázás közben az ember megváltozik, buddhistább lesz, szemlélődőbb. Ülök egy kövön a bringa mellett, rágcsálom a szendvicsemet, és nézem, ahogy az emberek babakocsit tolnak, tornáznak, görkoriznak, fára másznak és kacsákat kerülgetnek, és ez örömmel tölt el.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bringaút a Holdra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bringaút a Holdra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  128
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  136 gr
  ISBN:
  9786155513770
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2681544 / 1156984  TAGS:
  Online Bringaút a Holdra ebook, könyvet Bringaút a Holdra FB2, Download Bringaút a Holdra PDF , Download Bringaút a Holdra MOBI, Online Bringaút a Holdra könyvet, ingyenes letöltések Bringaút a Holdra IPhone, Online könyvet Bringaút a Holdra PDF, ingyenes Bringaút a Holdra DJVU, ingyenes letöltések Bringaút a Holdra TXT, letöltések Bringaút a Holdra RTF, Online Bringaút a Holdra FB2 , e-könyvet Bringaút a Holdra letöltések TXT, ingyenes Bringaút a Holdra letöltések könyvet, e-könyvet Bringaút a Holdra download MOBI, letöltések Bringaút a Holdra IPad, olvas Bringaút a Holdra MOBI, olvas Bringaút a Holdra DOC, ingyenes Bringaút a Holdra AWZ, Download e-könyvet Bringaút a Holdra iPad , ingyenes Bringaút a Holdra DJVU, Download Bringaút a Holdra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bringaút a Holdra DVD, olvas Bringaút a Holdra TXT, Book Bringaút a Holdra letöltések DJVU, Bringaút a Holdra letöltések könyvet ingyenes, Bringaút a Holdra letöltések könyvet pdf ingyenes, Bringaút a Holdra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bringaút a Holdra pdf ingyenes, Bringaút a Holdra letöltések könyvet epub ingyenes, Bringaút a Holdra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply