Borsznobok szótára

David Kamp - David Lynch - Borsznobok szótára

Borsznob. Már maga az elnevezés is különcködő. Ha ezzel a végletesen sznob sznobériával találkozik az egyszerű borkedvelő, olyan hozzáértő tolmácsokra van szüksége, mint Dávid Kamp és Dávid Lynch. A Borsznobok szótára szellemesen magyarázza meg a hagyományos borszenvedély fogalmait (Mi a claret? Kicsoda Michael Broadbent?) és olyan újhullámos elnevezéseket, mint az "almasavbontás" vagy a "gyümölcsbomba". Kamp és Lynch többek közt az alábbi kifejezéseket is tisztázza:

Aah so – Az ítészek által a nyuszis dugóhúzónál többre tartott kétágú dugókiemelő.

Harlan estate – Napában található igazi kultborászat, melyet a sznobvilág mesteri ízlésformálója, az ingatlanfejlesztő Bili Harlan alapított.

Terroir – Az a változó minőségű bortermő terület, amelynek hallatán a sommelier-k "tűzköves", "bőrös" és "kandírozott gyümölcs"- aromájú borokról kezdenek társalogni.

A sznobszótár illusztrálásában közreműködő Ross Mac-Donald testes, zamatos és kiérlelt illusztrációival megjelenő Borsznobok szótára éppen olyan mámorító és szikrázó, mint egy jó évjáratú Taittinger, csak sokkal olcsóbb… és sokkal mulattatóbb. Egészségükre!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Borsznobok szótára ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Borsznobok szótára ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789632930985
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2215089 / 1070786
  Translator:


  TAGS:
  Online Borsznobok szótára ebook, könyvet Borsznobok szótára FB2, Download Borsznobok szótára PDF , Download Borsznobok szótára MOBI, Online Borsznobok szótára könyvet, ingyenes letöltések Borsznobok szótára IPhone, Online könyvet Borsznobok szótára PDF, ingyenes Borsznobok szótára DJVU, ingyenes letöltések Borsznobok szótára TXT, letöltések Borsznobok szótára RTF, Online Borsznobok szótára FB2 , e-könyvet Borsznobok szótára letöltések TXT, ingyenes Borsznobok szótára letöltések könyvet, e-könyvet Borsznobok szótára download MOBI, letöltések Borsznobok szótára IPad, olvas Borsznobok szótára MOBI, olvas Borsznobok szótára DOC, ingyenes Borsznobok szótára AWZ, Download e-könyvet Borsznobok szótára iPad , ingyenes Borsznobok szótára DJVU, Download Borsznobok szótára e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Borsznobok szótára DVD, olvas Borsznobok szótára TXT, Book Borsznobok szótára letöltések DJVU, Borsznobok szótára letöltések könyvet ingyenes, Borsznobok szótára letöltések könyvet pdf ingyenes, Borsznobok szótára pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Borsznobok szótára pdf ingyenes, Borsznobok szótára letöltések könyvet epub ingyenes, Borsznobok szótára ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply