Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné

Susan Bordo - Boleyn Anna - A leghírhedtebb angol királyné

"Nagy szeretettel megírt, szórakoztató és provokatív olvasmány egy büszke, egyedi sorsú nőről." – The Boston Globe

MILYEN LEHETETT VALÓJÁBAN? MILYENNEK ÉL A KÉPZELETÜNKBEN?
o Tényleg hat ujja volt?
o Együtt hált a bátyjával?
o Torzszülöttet hozott a világra?
Tény: Boleyn Annát házasságtörés, vérfertőzés és felségárulás vádjában bűnösnek találták, és 1536. május 19-én lefejezték a Tower udvarán. Hogy juthatott erre a sorsra az az asszony, akinek VIII. Henrik hat éven át udvarolt, akit annyira imádott, hogy a kedvéért még Rómával is szakított, csak hogy elválhasson a feleségétől, és őt tegye meg királynéjává?
Ez a részben életrajzi, részben kultúrtörténeti kötet számos kérdésre próbál választ adni, érveket és ellenérveket sorakoztat fel, a korabeli beszámolók alapján igyekszik kideríteni, miért történt, ami történt. Igen, Annát kivégezték, ám ő még halálában is él. Életét számtalan regényben és filmben feldolgozták, de mindegyikben másként ábrázolták, megítélése koronként változik.
o Szőke mártír volt, vagy hollófekete hajú szajha?
o A protestáns hit védelmezője, vagy hataloméhes törtető?
o A családja lökte VIII. Henrik karjába, vagy őszintén szerette a királyt?
Susan Bordo a jól kitaposott utat elhagyva, merészen vázol fel egy lehetséges Tudor-kori életutat, az embert keresve az időközben mitikus alakká vált történelmi személy állítólagos tettei mögött.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  411
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  700 gr
  ISBN:
  9789636355364
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2692537 / 1162399
  Translator:


  TAGS:
  Online Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné ebook, könyvet Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné FB2, Download Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné PDF , Download Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné MOBI, Online Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné könyvet, ingyenes letöltések Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné IPhone, Online könyvet Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné PDF, ingyenes Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné DJVU, ingyenes letöltések Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné TXT, letöltések Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné RTF, Online Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné FB2 , e-könyvet Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné letöltések TXT, ingyenes Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné letöltések könyvet, e-könyvet Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné download MOBI, letöltések Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné IPad, olvas Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné MOBI, olvas Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné DOC, ingyenes Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné AWZ, Download e-könyvet Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné iPad , ingyenes Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné DJVU, Download Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné DVD, olvas Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné TXT, Book Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné letöltések DJVU, Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné letöltések könyvet ingyenes, Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné letöltések könyvet pdf ingyenes, Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné pdf ingyenes, Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné letöltések könyvet epub ingyenes, Boleyn Anna – A leghírhedtebb angol királyné ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply