Boldog kútásók és állványozók

Szávai Ilona - Boldog kútásók és állványozók

Szávai Ilona sokoldalú személyiség, évtizedek óta ír, szerkeszt, fordít. Szerzőként, kiadói szakemberként a gyermekkultúra mellett kötelezte el magát. A szervezést, szerkesztést – boldog kútásást – tekinti elsődleges hivatásának.
Alapítója és főszerkesztője az 1999-ben indított – másfél évtizede hiányt pótló, a legszélesebb olvasótáborra nyitott – folyóiratnak, a Fordulópont-nak.
Szávai Ilona folyóirat-szerkesztői, kiadói és esszéírói tevékenységének központi eleme az áttekintés, amely számol a valósággal, rendelkezik a közös programalkotás képességével, és olyan egyszerű dolgok tudásából indul ki, hogy például a gyerek nem vásárol könyvet, az jut el hozzá, amit a szülő, a felnőtt világ felkínál neki.
A kötet az évek során közölt esszéiből, jegyzeteiből kínál izgalmas támpontok szerinti válogatást.A Könyv Magyarul!


Letöltések Boldog kútásók és állványozók ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Boldog kútásók és állványozók ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  146
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  240 gr
  ISBN:
  9789639957671
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2236009 / 1090796  TAGS:
  Online Boldog kútásók és állványozók ebook, könyvet Boldog kútásók és állványozók FB2, Download Boldog kútásók és állványozók PDF , Download Boldog kútásók és állványozók MOBI, Online Boldog kútásók és állványozók könyvet, ingyenes letöltések Boldog kútásók és állványozók IPhone, Online könyvet Boldog kútásók és állványozók PDF, ingyenes Boldog kútásók és állványozók DJVU, ingyenes letöltések Boldog kútásók és állványozók TXT, letöltések Boldog kútásók és állványozók RTF, Online Boldog kútásók és állványozók FB2 , e-könyvet Boldog kútásók és állványozók letöltések TXT, ingyenes Boldog kútásók és állványozók letöltések könyvet, e-könyvet Boldog kútásók és állványozók download MOBI, letöltések Boldog kútásók és állványozók IPad, olvas Boldog kútásók és állványozók MOBI, olvas Boldog kútásók és állványozók DOC, ingyenes Boldog kútásók és állványozók AWZ, Download e-könyvet Boldog kútásók és állványozók iPad , ingyenes Boldog kútásók és állványozók DJVU, Download Boldog kútásók és állványozók e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Boldog kútásók és állványozók DVD, olvas Boldog kútásók és állványozók TXT, Book Boldog kútásók és állványozók letöltések DJVU, Boldog kútásók és állványozók letöltések könyvet ingyenes, Boldog kútásók és állványozók letöltések könyvet pdf ingyenes, Boldog kútásók és állványozók pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Boldog kútásók és állványozók pdf ingyenes, Boldog kútásók és állványozók letöltések könyvet epub ingyenes, Boldog kútásók és állványozók ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply