Bölcső

Arthur C. Clarke - Gentry Lee - Bölcső

Egy regény a különböző értelmek különbözőképpen működő logikájáról; egy regény néhány emberről, akiknek napok leforgása alatt ki kell szakadni hétköznapi gondokkal teli világukból, hogy egész civilizációnkat képviseljék; egy regény az első kapcsolatfelvételről. Carol Dawson újságírónő az után nyomoz, vajon a cetek különös viselkedésének a Florida környéki vizekben lehet-e köze egy félresikerült katonai rakétakísérlethez. Amikor azonban kihajózik a Mexikói-öbölbe, búvármerülése során valami egészen mást talál: egy ismeretlen, de egészen biztosan nem földi eredetű tárgyat, amely súlyos veszedelmet szabadíthat az egész emberiségre. Az SF többszörös díjnyertes klasszikus nagy öregjének és a NASA rakétamérnökének közös regénye eredetileg felkérésre íródott, forgatókönyv formájában, ám a film a szokásos hollywoodi huzavonák miatt sosem készült el. A történet le sem tagadhatná eredetét, triviális alaphelyzetből kiindulva folyamatosan adagolja a rejtélyeket és a feszültséget, míg végül látványos akciókavalkáddal jut el a végkifejletig. Közben az olvasó sok mindent megtudhat a színes szereplőgárdáról, a tenger élővilágáról és a modern haditechnikáról.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bölcső ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bölcső ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  426
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  470 gr
  ISBN:
  9786155158094
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2227957 / 1082430
  Series:


  TAGS:
  Online Bölcső ebook, könyvet Bölcső FB2, Download Bölcső PDF , Download Bölcső MOBI, Online Bölcső könyvet, ingyenes letöltések Bölcső IPhone, Online könyvet Bölcső PDF, ingyenes Bölcső DJVU, ingyenes letöltések Bölcső TXT, letöltések Bölcső RTF, Online Bölcső FB2 , e-könyvet Bölcső letöltések TXT, ingyenes Bölcső letöltések könyvet, e-könyvet Bölcső download MOBI, letöltések Bölcső IPad, olvas Bölcső MOBI, olvas Bölcső DOC, ingyenes Bölcső AWZ, Download e-könyvet Bölcső iPad , ingyenes Bölcső DJVU, Download Bölcső e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bölcső DVD, olvas Bölcső TXT, Book Bölcső letöltések DJVU, Bölcső letöltések könyvet ingyenes, Bölcső letöltések könyvet pdf ingyenes, Bölcső pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bölcső pdf ingyenes, Bölcső letöltések könyvet epub ingyenes, Bölcső ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply