Bocsánat!

Várhelyi András - Bocsánat!

A szerző – teljesen váratlan, szokatlan formában és tartalommal – a zsidó holokauszttal állítja párhuzamba 1956-ot. Könyörtelen, logikus, szigorú vonalvezetéssel, adatokkal alátámasztva bizonyítja, hogy Magyarországnak 1956 ugyanazt jelenti, mint például Izraelnek a holokauszt. 1956: a magyar holokauszt.
A Bocsánat! felkavaró kötet, álljon bármelyik oldalon is az olvasó: akár a forradalmat leverők, akár a forradalmárok oldalán. Ilyen tartalmú és megközelítésű könyv még nem jelent meg sem 1956-ról, sem pedig a jelen sok-sok kérdést felvető magyar közéletéről, politikájáról, médiájáról, művészetéről.
"1956 ma, nem érthető és nem érvényes az iménti felvetések nélkül. Mert történésekor sem volt öncélú és ma sem az. Így érvényes és így adóssága azoknak – akik nem kérnek bocsánatot… Én – bocsánatot kérek! Mindenkitől, akit akaratlanul, szándéktalanul, névvel vagy nélküle, bármelyik gondolatom megbántott volna!
Isten látja a lelkem, senkit, sehogyan nem akartam, nem akarok megbántani. S a párhuzam a zsidó holokauszt és 56 magyar holokausztja között igazságos, jogos – bár szomorú és utóbbi elmaszatolt-, de mindenképpen tisztázásra kényszerítő. Az meg, hogy szerény lehetőségek között kiáltok a saját fajtám, a magyarok, a saját hazám, Magyarország gyerekeinek, a saját gyerekeimnek jövendője miatt – az engedtessék meg nekem!
Remélem, ehhez a kiáltáshoz, ezzel a könyvvel, hozok magammal, könyvenként – egy Embert!
Van remény, emberek! A remény – szószátyár, beszéltet magáról. Így lesz azután belőle – jövendő. Istennel, hittel és szeretettel."A Könyv Magyarul!


Letöltések Bocsánat! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bocsánat! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  11 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  132
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9638623780
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2000 around
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Bocsánat! ebook, könyvet Bocsánat! FB2, Download Bocsánat! PDF , Download Bocsánat! MOBI, Online Bocsánat! könyvet, ingyenes letöltések Bocsánat! IPhone, Online könyvet Bocsánat! PDF, ingyenes Bocsánat! DJVU, ingyenes letöltések Bocsánat! TXT, letöltések Bocsánat! RTF, Online Bocsánat! FB2 , e-könyvet Bocsánat! letöltések TXT, ingyenes Bocsánat! letöltések könyvet, e-könyvet Bocsánat! download MOBI, letöltések Bocsánat! IPad, olvas Bocsánat! MOBI, olvas Bocsánat! DOC, ingyenes Bocsánat! AWZ, Download e-könyvet Bocsánat! iPad , ingyenes Bocsánat! DJVU, Download Bocsánat! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bocsánat! DVD, olvas Bocsánat! TXT, Book Bocsánat! letöltések DJVU, Bocsánat! letöltések könyvet ingyenes, Bocsánat! letöltések könyvet pdf ingyenes, Bocsánat! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bocsánat! pdf ingyenes, Bocsánat! letöltések könyvet epub ingyenes, Bocsánat! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply