Blue

Danielle Steel - Blue

Ginny Carternek, a tévéhíradó fényes karrier előtt álló csillagának megvolt mindene, amire egy nő csak vágyhat, ám egész világa egyetlen pillanat alatt semmivé foszlott egy rettenetes autóbalesetben, egy végzetes decemberi estén.
Ginny a tragédia után a világ legveszélyesebb pontjain, háborúk poklában próbál emberjogi aktivistaként értelmet találni létezésének. A tragikus baleset évfordulóján a sors egy ragyogó kék szemű fiút sodor az útjába. A tizenhárom éves Blue Williams az utcán lakik, az égvilágon senkije sincs és csak ritkán jár iskolába.
Ginny ösztönösen kinyújtja a kezét a gyerek felé, és befogadja őt az otthonába. Az eleinte mindenkire gyanakvó kamasz többször is megszökik tőle, de mindannyiszor visszatér, és barátságuk egyre mélyül. Olyannyira, hogy Blue, akiben megragadó módon keveredik az ártatlanság a koravén bölcsességgel, beavatja az asszonyt fájdalmas titkába is. Ám Ginny nem törődik bele a gyereket ért megrendítő árulásba, és szembeszáll a náluknál hatalmasabb erőkkel.
De vajon a Ginnyben lakozó szeretet ereje képes lesz-e begyógyítani a gyerek lelkébe égett sebeket?A Könyv Magyarul!


Letöltések Blue ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Blue ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  319
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  226 gr
  ISBN:
  9789632032870
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2691458 / 1161668
  Translator:


  TAGS:
  Online Blue ebook, könyvet Blue FB2, Download Blue PDF , Download Blue MOBI, Online Blue könyvet, ingyenes letöltések Blue IPhone, Online könyvet Blue PDF, ingyenes Blue DJVU, ingyenes letöltések Blue TXT, letöltések Blue RTF, Online Blue FB2 , e-könyvet Blue letöltések TXT, ingyenes Blue letöltések könyvet, e-könyvet Blue download MOBI, letöltések Blue IPad, olvas Blue MOBI, olvas Blue DOC, ingyenes Blue AWZ, Download e-könyvet Blue iPad , ingyenes Blue DJVU, Download Blue e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Blue DVD, olvas Blue TXT, Book Blue letöltések DJVU, Blue letöltések könyvet ingyenes, Blue letöltések könyvet pdf ingyenes, Blue pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Blue pdf ingyenes, Blue letöltések könyvet epub ingyenes, Blue ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply