Bloghálózatos életfilozófiám

Csermely Péter - Kapitány Katalin (Szerk.) - Bloghálózatos életfilozófiám

A CsermelyBlog írásai 2009 végén jelentek meg először. A bejegyzések széleskörű figyelmet keltettek; a blog letöltéseinek a száma két év alatt megközelítette az egymilliót. A legnépszerűbb írást, a könyvben is helyet kapó, jó tanárról szólót 20 ezernél többen olvasták el. A legtöbb bejegyzés olvasottsága már a megjelenésének hetében jóval ezer fölött volt. Az Olvasó azonban most nemcsak két év válogatott blogbejegyzéseit tarthatja a kezében, hanem ennél jóval többet, újszerűbbet is. A tömörítettés aktualizált írásokban ezúttal ugyanis meghatározott, egymásra épülő sorrend szerint mélyedhet el az érdeklődő.
Az egyes gondolatköröket e könyv számára készült interjúk követik és kerekítik egésszé, valamint a bejegyzésekre beérkezett néhány válasz rövidített változata. A CsermelyBlog annyiban is különleges, hogy igen igényes olvasóiköre van. A blog hozzászólóitól a magyar interneten elharapódzott alpári stílus idegen. Két kivételtől eltekintve soha sem volt olyan hozzászólás, amelyet a blog még oly szigorú szabályai alapján is moderálni kellett volna. A hozzászólásokból néhányat, ahogyan ezt már jeleztük, e könyvben is megmutatunk, hogy az Olvasó is tagja lehessen annak az értékőrző, szeretetteljes közösségnek, ami a blog körül kialakult.
Az írásokat Szűcs Édua rajzai teszik még jobban elgondolkodtatóvá. A rajzok pontosan olyanok, mint a CsermelyBlog szerző által gondosan válogatott képei. Szűcs Édua rajzai sokkal többek, mint illusztrációk. A rajzok új szempontból értelmezik az írások gondolatait, egy olyan görbe tükröt tartanak elénk, amelyben még jobban magunkra ismerünk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bloghálózatos életfilozófiám ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bloghálózatos életfilozófiám ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  192
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789632796642
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2227256 / 1081713
  Series:


  TAGS:
  Online Bloghálózatos életfilozófiám ebook, könyvet Bloghálózatos életfilozófiám FB2, Download Bloghálózatos életfilozófiám PDF , Download Bloghálózatos életfilozófiám MOBI, Online Bloghálózatos életfilozófiám könyvet, ingyenes letöltések Bloghálózatos életfilozófiám IPhone, Online könyvet Bloghálózatos életfilozófiám PDF, ingyenes Bloghálózatos életfilozófiám DJVU, ingyenes letöltések Bloghálózatos életfilozófiám TXT, letöltések Bloghálózatos életfilozófiám RTF, Online Bloghálózatos életfilozófiám FB2 , e-könyvet Bloghálózatos életfilozófiám letöltések TXT, ingyenes Bloghálózatos életfilozófiám letöltések könyvet, e-könyvet Bloghálózatos életfilozófiám download MOBI, letöltések Bloghálózatos életfilozófiám IPad, olvas Bloghálózatos életfilozófiám MOBI, olvas Bloghálózatos életfilozófiám DOC, ingyenes Bloghálózatos életfilozófiám AWZ, Download e-könyvet Bloghálózatos életfilozófiám iPad , ingyenes Bloghálózatos életfilozófiám DJVU, Download Bloghálózatos életfilozófiám e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bloghálózatos életfilozófiám DVD, olvas Bloghálózatos életfilozófiám TXT, Book Bloghálózatos életfilozófiám letöltések DJVU, Bloghálózatos életfilozófiám letöltések könyvet ingyenes, Bloghálózatos életfilozófiám letöltések könyvet pdf ingyenes, Bloghálózatos életfilozófiám pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bloghálózatos életfilozófiám pdf ingyenes, Bloghálózatos életfilozófiám letöltések könyvet epub ingyenes, Bloghálózatos életfilozófiám ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply