Bizalom és pénzügyek

Győrffy Dóra - Bizalom és pénzügyek

Az emberi kapcsolatok egyik legmeghatározóbb jellemzője a bizalom – a magánéletben és az üzleti világban egyaránt. Bár a fogalom nehezen meghatározható és nehezen mérhető, mégis egyre nagyobb jelentőségre tesz szert a közgazdasági kutatásokban. Az 1980-as évektől kezdve számos eredmény mutatja, hogy a bizalom meghatározófontosságú a gazdasági növekedés, valamint az adók befizetése és a szabályok betartása területén. A könyv ezeket a kutatásokat a makropénzügyek területére terjeszti ki, és esettanulmányok révén bemutatja, hogyan segíthet mindez az Európai Unió válságának és válságkezelésének megértésében. Rávilágít arra, hogy alacsony bizalmi környezetben mind az egyének, mind pedig a döntéshozók időhorizontja lerövidül. Ilyen helyzetben elmaradnak a szerkezeti reformok,és jellemzőek a politikai ciklusok, a laza pénzügyi szabályozások,valamint a fellendülés és válság váltakozásából eredő nagymértékű gazdasági kilengések. A kötet szerzője amellett érvel, hogy e problémák megoldásához az állam leginkább a jogállamiság megerősítésével tud hozzájárulni – nem véletlen, hogy a jogállamiság változása és a gazdasági konvergencia között szoros kapcsolat fedezhető fel az EU déli és keleti tagállamaiban.

Győrffy Dóra politológus-közgazdász, az MTA doktora, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének és a Budapesti Corvinus Egyetem Összehasonlító Gazdaságtan Tanszékének egyetemi tanára.
KIADÓI MEGJEGYZÉS:
A Könyv Magyarul!


Letöltések Bizalom és pénzügyek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bizalom és pénzügyek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  259
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  408 gr
  ISBN:
  9789632799117
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2698230 / 1165147
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Bizalom és pénzügyek ebook, könyvet Bizalom és pénzügyek FB2, Download Bizalom és pénzügyek PDF , Download Bizalom és pénzügyek MOBI, Online Bizalom és pénzügyek könyvet, ingyenes letöltések Bizalom és pénzügyek IPhone, Online könyvet Bizalom és pénzügyek PDF, ingyenes Bizalom és pénzügyek DJVU, ingyenes letöltések Bizalom és pénzügyek TXT, letöltések Bizalom és pénzügyek RTF, Online Bizalom és pénzügyek FB2 , e-könyvet Bizalom és pénzügyek letöltések TXT, ingyenes Bizalom és pénzügyek letöltések könyvet, e-könyvet Bizalom és pénzügyek download MOBI, letöltések Bizalom és pénzügyek IPad, olvas Bizalom és pénzügyek MOBI, olvas Bizalom és pénzügyek DOC, ingyenes Bizalom és pénzügyek AWZ, Download e-könyvet Bizalom és pénzügyek iPad , ingyenes Bizalom és pénzügyek DJVU, Download Bizalom és pénzügyek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bizalom és pénzügyek DVD, olvas Bizalom és pénzügyek TXT, Book Bizalom és pénzügyek letöltések DJVU, Bizalom és pénzügyek letöltések könyvet ingyenes, Bizalom és pénzügyek letöltések könyvet pdf ingyenes, Bizalom és pénzügyek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bizalom és pénzügyek pdf ingyenes, Bizalom és pénzügyek letöltések könyvet epub ingyenes, Bizalom és pénzügyek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply