Biológia 10. osztály

Bán Sándor - Biológia 10. osztály

Kötetünk az Út a tudáshoz című természettudományos tankönyvcsalád első biológia-tankönyve. Hasonlóan a sorozat többi tagjához, a NAT szellemében, a kerettanterv és az érettségi követelményrendszer alapján, az érettségi vizsgák tapasztalatainak figyelembevételével készült. A kötet szakmailag igényes, de könnyed stílusú, tartalmában és formájában is színes. Minden lényeges tényanyagot tartalmaz, kreatív gondolkodásra, aktív tanulásra késztet. Segíti a projektalapú, modellalkotáson alapuló modern biológiaoktatást. Újszerűsége abban is megnyilvánul, hogy illeszkedik ugyan a forgalomban levő egyéb tankönyvek tematikájához, tiszteli és követi a hagyományos elveket, de a szokásosnál lényegesen több pedagógiai lehetőséget kínál a tanároknak. A mindennapi tapasztalatokra és a modern evolúciós elméletekre építve, a természettudományok iránt kevésbé érdeklődő fiatalokat is végigvezeti az élővilág fejlődésének útján. Fontos szerepet kap a természetvédelmi szemlélet a hazai védett fajok bemutatásával. A biológiát magasabb szinten tovább tanulni szándékozó diákok is megkapnak e könyvben minden, a további fejlődésükhöz szükséges lehetőséget és inspirációt. A kötet gazdag, igényes képanyagával, rengeteg gyakorlati példájával, kísérletcentrikus felépítésével alkalmas arra, hogy széles körben alkalmazzák a biológia tanítására, tanulására a gimnáziumokban és a szakközépiskolákban egyaránt. A tankönyvhöz digitális kiegészítő tananyagokat is tartalmazó tanári kézikönyv készül DVD-n vagy online eléréssel. Az Út a tudáshoz biológia tankönyvcsaládunkat évenként új kiadásokkal bővítjük.A Könyv Magyarul!


Letöltések Biológia 10. osztály ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Biológia 10. osztály ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9789632610672
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2208722 / 1064811
  Series:


  TAGS:
  Online Biológia 10. osztály ebook, könyvet Biológia 10. osztály FB2, Download Biológia 10. osztály PDF , Download Biológia 10. osztály MOBI, Online Biológia 10. osztály könyvet, ingyenes letöltések Biológia 10. osztály IPhone, Online könyvet Biológia 10. osztály PDF, ingyenes Biológia 10. osztály DJVU, ingyenes letöltések Biológia 10. osztály TXT, letöltések Biológia 10. osztály RTF, Online Biológia 10. osztály FB2 , e-könyvet Biológia 10. osztály letöltések TXT, ingyenes Biológia 10. osztály letöltések könyvet, e-könyvet Biológia 10. osztály download MOBI, letöltések Biológia 10. osztály IPad, olvas Biológia 10. osztály MOBI, olvas Biológia 10. osztály DOC, ingyenes Biológia 10. osztály AWZ, Download e-könyvet Biológia 10. osztály iPad , ingyenes Biológia 10. osztály DJVU, Download Biológia 10. osztály e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Biológia 10. osztály DVD, olvas Biológia 10. osztály TXT, Book Biológia 10. osztály letöltések DJVU, Biológia 10. osztály letöltések könyvet ingyenes, Biológia 10. osztály letöltések könyvet pdf ingyenes, Biológia 10. osztály pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Biológia 10. osztály pdf ingyenes, Biológia 10. osztály letöltések könyvet epub ingyenes, Biológia 10. osztály ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply