Bíborszív

Gál Dorina - Bíborszív

A történelmi regényfolyam Habsburg Mária és II. Lajos magyar király fiatalságát és házasságát mutatja be, melynek korán véget vetett a katasztrófával végződött mohácsi ütközet 1526-ban. A cselekménysoron végighúzódó, hol kisebb, hol nagyobb szerepet kapó fő motívum egy aranyszív-medál mint szerelmi szimbólum, amelyet Lajos viselt haláláig, majd pedig Máriához került, és amelyről a végrendeletében is megemlékezett.
A célzott korosztály már tanult/hallott a mohácsi csatáról, ám annál kevesebb információja van arról, hogy a fiatalon életét vesztett uralkodó szinte semmiben sem különbözött a mai kamaszoktól. Lajos és Mária házassága őszinte, romantikus szerelmi kapcsolattá vált.
A történelmi regény kettejük életére koncentrálva mutatja be a korszakot, a középkori Magyarország bukását megelőző két évtized, továbbá az azt követő néhány év történetét.
A regény a középkori mindennapok az öltözködés, a szórakozás, a városszerkezet, az udvari élet és az ünnepségek (menyegzők, temetések, koronázások) részletes leírását adja, a célzott korosztály ismereteit bővítve, de érdeklődését mindvégig szem előtt tartvaA Könyv Magyarul!


Letöltések Bíborszív ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bíborszív ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  592
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  590 gr
  ISBN:
  9786155535369
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2662215 / 1154156  TAGS:
  Online Bíborszív ebook, könyvet Bíborszív FB2, Download Bíborszív PDF , Download Bíborszív MOBI, Online Bíborszív könyvet, ingyenes letöltések Bíborszív IPhone, Online könyvet Bíborszív PDF, ingyenes Bíborszív DJVU, ingyenes letöltések Bíborszív TXT, letöltések Bíborszív RTF, Online Bíborszív FB2 , e-könyvet Bíborszív letöltések TXT, ingyenes Bíborszív letöltések könyvet, e-könyvet Bíborszív download MOBI, letöltések Bíborszív IPad, olvas Bíborszív MOBI, olvas Bíborszív DOC, ingyenes Bíborszív AWZ, Download e-könyvet Bíborszív iPad , ingyenes Bíborszív DJVU, Download Bíborszív e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bíborszív DVD, olvas Bíborszív TXT, Book Bíborszív letöltések DJVU, Bíborszív letöltések könyvet ingyenes, Bíborszív letöltések könyvet pdf ingyenes, Bíborszív pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bíborszív pdf ingyenes, Bíborszív letöltések könyvet epub ingyenes, Bíborszív ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply