Bíborhajú 3. – A Boszorka városa

Benina - Bíborhajú 3. - A Boszorka városa

Méltó vagy rá? Kellan Black a Sellők átkának hála beléphet a boszorkák ősi városába, Moldomusba. Az ok, amiért vállalja a megalázó szerepet, hogy kivívja a Méltóságot, mellyel elnyerheti szerelme, az egyik Utolsó, Bíborhajú Boszorka, Claire White kezét. Világok sorsáról dönthetsz, és megváltoztathatod a jövőt. Claire Moldomusba menekül legnagyobb ellensége, az apja támadásai elől. Hamarosan rá kell döbbennie, hogy a csodálatosan tiszta városban minden más, mint aminek első látásra gondolta. Az új bonyodalmak régi ellensége karjába kergetik, és onnantól kezdve kőkemény döntéseket kénytelen meghozni. Belehaltam, kiürültem, állattá váltam nem bírtam érezni többé. Victoria Cat, akit Boszorkák védelmére teremtettek mindenét elveszíti, amikor egy Testőr életét előbbre helyezi egy Bíborhajúnál. A több mint négyezer éves szolgalelkű lény története életre kel a lapokon. A Bíborhajú trilógia befejező része feltárja a mágia rejtekeit, elfújja a homályt, és beavat a titkaiba. Figyelj! Nehogy szem elől téveszd a sárkányt!A Könyv Magyarul!


Letöltések Bíborhajú 3. – A Boszorka városa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bíborhajú 3. – A Boszorka városa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  326
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  410 gr
  ISBN:
  9789632457000
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2231899 / 1086490
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Bíborhajú 3. – A Boszorka városa ebook, könyvet Bíborhajú 3. – A Boszorka városa FB2, Download Bíborhajú 3. – A Boszorka városa PDF , Download Bíborhajú 3. – A Boszorka városa MOBI, Online Bíborhajú 3. – A Boszorka városa könyvet, ingyenes letöltések Bíborhajú 3. – A Boszorka városa IPhone, Online könyvet Bíborhajú 3. – A Boszorka városa PDF, ingyenes Bíborhajú 3. – A Boszorka városa DJVU, ingyenes letöltések Bíborhajú 3. – A Boszorka városa TXT, letöltések Bíborhajú 3. – A Boszorka városa RTF, Online Bíborhajú 3. – A Boszorka városa FB2 , e-könyvet Bíborhajú 3. – A Boszorka városa letöltések TXT, ingyenes Bíborhajú 3. – A Boszorka városa letöltések könyvet, e-könyvet Bíborhajú 3. – A Boszorka városa download MOBI, letöltések Bíborhajú 3. – A Boszorka városa IPad, olvas Bíborhajú 3. – A Boszorka városa MOBI, olvas Bíborhajú 3. – A Boszorka városa DOC, ingyenes Bíborhajú 3. – A Boszorka városa AWZ, Download e-könyvet Bíborhajú 3. – A Boszorka városa iPad , ingyenes Bíborhajú 3. – A Boszorka városa DJVU, Download Bíborhajú 3. – A Boszorka városa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bíborhajú 3. – A Boszorka városa DVD, olvas Bíborhajú 3. – A Boszorka városa TXT, Book Bíborhajú 3. – A Boszorka városa letöltések DJVU, Bíborhajú 3. – A Boszorka városa letöltések könyvet ingyenes, Bíborhajú 3. – A Boszorka városa letöltések könyvet pdf ingyenes, Bíborhajú 3. – A Boszorka városa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bíborhajú 3. – A Boszorka városa pdf ingyenes, Bíborhajú 3. – A Boszorka városa letöltések könyvet epub ingyenes, Bíborhajú 3. – A Boszorka városa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply