Bíborhajú 2. – A Boszorka démona

Benina - Burján Monika (Szerk.) - Kiebelbeck Mara (Szerk.) - Bíborhajú 2. - A Boszorka démona

A tiszta vérű boszorka, Claire White normális életet él, olyat, amilyenre vágyott. Kedvesével, a féldémon Kellan Blackkel egyetemre járnak, és végtelenül boldogok. Az Üldözők visszavonultak, noha folyamatosan figyelik őket, a Zsoldos pedig halott. Valaki azonban gyilkos szándékkal tör rájuk…
"A fájdalmam haragba csapott át. Hirtelen minden vörös lett. Izzott az égy és forróság ölelt körbe. Kellan meghalt. Hát kövesse őt a gyilkosa is!"
Létezhet-e nagyobb fájdalom?
Claire világa összeomlik, a lelke apró szilánkokra hullik. Végtelen fájdalmában a Bölcs mutatja meg az utat, mely egy számára idegen világba vezet. Oda, ahonnan talán nincs visszatérés. Segítője az Ellenség, akiben nem lehet megbízni… vagy mégis?
Claire-ben fellángol a remény! A mágiát maga mögött hagyva elindul, hogy beteljesítse a jóslatot. Ha sikerrel jár, minden helyrejöhet, ha nem, minden elpusztul – vele együtt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bíborhajú 2. – A Boszorka démona ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bíborhajú 2. – A Boszorka démona ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  398
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  480 gr
  ISBN:
  9789632454641
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2220866 / 1076830
  Series:


  TAGS:
  Online Bíborhajú 2. – A Boszorka démona ebook, könyvet Bíborhajú 2. – A Boszorka démona FB2, Download Bíborhajú 2. – A Boszorka démona PDF , Download Bíborhajú 2. – A Boszorka démona MOBI, Online Bíborhajú 2. – A Boszorka démona könyvet, ingyenes letöltések Bíborhajú 2. – A Boszorka démona IPhone, Online könyvet Bíborhajú 2. – A Boszorka démona PDF, ingyenes Bíborhajú 2. – A Boszorka démona DJVU, ingyenes letöltések Bíborhajú 2. – A Boszorka démona TXT, letöltések Bíborhajú 2. – A Boszorka démona RTF, Online Bíborhajú 2. – A Boszorka démona FB2 , e-könyvet Bíborhajú 2. – A Boszorka démona letöltések TXT, ingyenes Bíborhajú 2. – A Boszorka démona letöltések könyvet, e-könyvet Bíborhajú 2. – A Boszorka démona download MOBI, letöltések Bíborhajú 2. – A Boszorka démona IPad, olvas Bíborhajú 2. – A Boszorka démona MOBI, olvas Bíborhajú 2. – A Boszorka démona DOC, ingyenes Bíborhajú 2. – A Boszorka démona AWZ, Download e-könyvet Bíborhajú 2. – A Boszorka démona iPad , ingyenes Bíborhajú 2. – A Boszorka démona DJVU, Download Bíborhajú 2. – A Boszorka démona e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bíborhajú 2. – A Boszorka démona DVD, olvas Bíborhajú 2. – A Boszorka démona TXT, Book Bíborhajú 2. – A Boszorka démona letöltések DJVU, Bíborhajú 2. – A Boszorka démona letöltések könyvet ingyenes, Bíborhajú 2. – A Boszorka démona letöltések könyvet pdf ingyenes, Bíborhajú 2. – A Boszorka démona pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bíborhajú 2. – A Boszorka démona pdf ingyenes, Bíborhajú 2. – A Boszorka démona letöltések könyvet epub ingyenes, Bíborhajú 2. – A Boszorka démona ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply