Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye

Benina - Bíborhajú 1. - A Boszorka fénye

Claire White nem mindennapi tinédzser. Claire White boszorka, méghozzá az Utolsók egyike, azaz tiszta vérű, akikből már alig néhány él a világon, hiszen e varázslattal bíró teremtésekkel a boszorkányüldözők parancsára kegyetlen lények, a zsoldosok sorra végeznek. A tizennyolc éves Claire, akinek a szülei kiskorában meghaltak, nehezen fogadja el másságát. Egyszerű, átlagos fiatal lány szeretne lenni. Gideont, öreg mentorát és jó barátját menekülés közben a szeme láttára öli meg az egyik legkönyörtelenebb zsoldos, és a lány élete ezzel örökre megváltozik. A mély gyászt, a magányt és a depressziót egy baljóslatú, titokzatos srác felbukkanása töri meg. De miért fontos a félig démon, félig boszorkány Kellan Blacknek, hogy Claire-t ráébressze, mekkora varázserővel bír? És miért akarja megvédeni őt akár az élete árán is? Hogyan kénytelen szembesülni Claire a barátság mélységeivel, a szerelemmel, az árulással, a gyűlölet intenzitásával, az önmagába vetett hittel és saját erejével? A fenyegetettség folyamatosan ott lebeg a lány feje felett, mint valami ködös árny. Csak egyvalaki tudja, hogy a legnagyobb veszély egyre közeledik, és a tűz ereje mindent lángra lobbanthat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  484
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  580 gr
  ISBN:
  9789632453668
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2215529 / 1071280
  Series:


  TAGS:
  Online Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye ebook, könyvet Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye FB2, Download Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye PDF , Download Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye MOBI, Online Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye könyvet, ingyenes letöltések Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye IPhone, Online könyvet Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye PDF, ingyenes Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye DJVU, ingyenes letöltések Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye TXT, letöltések Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye RTF, Online Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye FB2 , e-könyvet Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye letöltések TXT, ingyenes Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye letöltések könyvet, e-könyvet Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye download MOBI, letöltések Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye IPad, olvas Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye MOBI, olvas Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye DOC, ingyenes Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye AWZ, Download e-könyvet Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye iPad , ingyenes Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye DJVU, Download Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye DVD, olvas Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye TXT, Book Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye letöltések DJVU, Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye letöltések könyvet ingyenes, Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye letöltések könyvet pdf ingyenes, Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye pdf ingyenes, Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye letöltések könyvet epub ingyenes, Bíborhajú 1. – A Boszorka fénye ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply