Bhagavad-gítá

Bakos Attila - Bakos Judit Eszter Ph.D - Bhagavad-gítá

Ez a tudás a bölcsesség királya (Rádzsa-vidjá), királyi titok (Rádzsa-guhjam) és a legfelsőbb szentség, mivel megvalósítása közvetlen tapasztalatot (Pratjaksa) nyújt, ez a Dharma tökéletessége, nagyon könnyen, örömmel végezhető és örökkévaló. Bhagavad-gítá 9.2.

E fenséges vagy királyi titkot (Rádzsa-guhjam) soha nem lehet teljességgel leírni, vagy élőszóval hiánytalanul feltárni, viszont kitörölhetetlenül bele van írva mindannyiunk szívébe. Létezésünk legnagyobb titka, legbensőbb tudatunk, a lelkünk felfedezésre vár, s az ehhez szükséges legkiválóbb útmutató maga a Bhagavad-gítá. Míg a Szamszárában, a létért való küzdelem világában vándorlunk, megszámlálhatatlan korokon keresztül pihen ott, várva a napot, amikor a Szádhaka, a megvilágosodásra érett jelölt széttépve Májá tudatlanságának (Avidjá) fátylát, megpillantja az örökkévalót (Átman) saját szívében. Nincs oly ember, legyen bármennyire elveszett, kinek ne lenne ez a vágy kitörölhetetlenül szívébe róva, de kevesen vannak, akik az emberi élet küldetését (Szamádhi) megvilágosodva beteljesítik. A különféle vallások és morálteológiák a felkészülés, az erőgyűjtés állomásai, a végső önvalóba (Átman) lépés, és a Legfelsőbb Úr (Para-brahman) megvalósítása előtt. A Bhagavad-gítát tanulmányozva már nem hiszünk tovább szentimentálisan, és nem kérdezünk többé a benső válasz reménye nélkül. Aki ezen az ösvényen jár, maga éli át az Igazságot, és nem valami halál utáni mennyországban, hanem itt, még ebben az életben (Dzsívanmukta) megszabadulhat az illuzórikus anyagi boldogság és szenvedés (Szukham-Duhkham) váltakozó befolyásától.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Bhagavad-gítá ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bhagavad-gítá ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  216
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  306 gr
  ISBN:
  9789639858268
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2702032 / 1167915  TAGS:
  Online Bhagavad-gítá ebook, könyvet Bhagavad-gítá FB2, Download Bhagavad-gítá PDF , Download Bhagavad-gítá MOBI, Online Bhagavad-gítá könyvet, ingyenes letöltések Bhagavad-gítá IPhone, Online könyvet Bhagavad-gítá PDF, ingyenes Bhagavad-gítá DJVU, ingyenes letöltések Bhagavad-gítá TXT, letöltések Bhagavad-gítá RTF, Online Bhagavad-gítá FB2 , e-könyvet Bhagavad-gítá letöltések TXT, ingyenes Bhagavad-gítá letöltések könyvet, e-könyvet Bhagavad-gítá download MOBI, letöltések Bhagavad-gítá IPad, olvas Bhagavad-gítá MOBI, olvas Bhagavad-gítá DOC, ingyenes Bhagavad-gítá AWZ, Download e-könyvet Bhagavad-gítá iPad , ingyenes Bhagavad-gítá DJVU, Download Bhagavad-gítá e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bhagavad-gítá DVD, olvas Bhagavad-gítá TXT, Book Bhagavad-gítá letöltések DJVU, Bhagavad-gítá letöltések könyvet ingyenes, Bhagavad-gítá letöltések könyvet pdf ingyenes, Bhagavad-gítá pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bhagavad-gítá pdf ingyenes, Bhagavad-gítá letöltések könyvet epub ingyenes, Bhagavad-gítá ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply