Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének


A Bhagavad Gítá, az Isteni Ének, a nagy hindu hosköltemény, a Mahábharáta önálló része. Az ilyen ősi költemények általában nem egy ember művei, hanem az évszázadok során sokan változtatták, bővítették azokat. Valószínűleg ez történt a Bhagavad Gítá-val is, bár a hagyomány szerint mind az egész Mahábharátát, mind ezt a részét Vjászá, a nagy bölcs írta. A Bhagavad Gítában mind a két indiai bölcseleti rendszer, a szánkhja és a védanta eszméi tükröződnek. Ez a tény látszólagos ellentmondásokra vezet, de a lényeget ritkán érinti. Az alapvető eszméket még az az olvasó is megérti, aki nincs tisztában az indiai bölcseletek alapelemeivel. Igaz, rá kell szánni egy kis fáradtságot és belemélyedni a szövegbe, de a Bhagavad Gítá egyébként sem könnyű, afféle egyszerre kiolvasható mű. Annak ellenére, hogy a benne foglalt tanítások a legmagasabb rendű metafizika részei, mégis szinte minden verse közvetlen kapcsolatban van mindennapi életünkkel.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Magyar Teozófiai Társulat
  Number of Pages:
  144
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  159 gr
  ISBN:
  1111011993362
  Year of publication:
  1996
  Commodity code:
  SL#2105166218  TAGS:
  Online Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének ebook, könyvet Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének FB2, Download Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének PDF , Download Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének MOBI, Online Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének könyvet, ingyenes letöltések Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének IPhone, Online könyvet Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének PDF, ingyenes Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének DJVU, ingyenes letöltések Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének TXT, letöltések Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének RTF, Online Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének FB2 , e-könyvet Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének letöltések TXT, ingyenes Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének letöltések könyvet, e-könyvet Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének download MOBI, letöltések Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének IPad, olvas Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének MOBI, olvas Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének DOC, ingyenes Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének AWZ, Download e-könyvet Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének iPad , ingyenes Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének DJVU, Download Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének DVD, olvas Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének TXT, Book Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének letöltések DJVU, Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének letöltések könyvet ingyenes, Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének letöltések könyvet pdf ingyenes, Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének pdf ingyenes, Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének letöltések könyvet epub ingyenes, Bhagavad Gitá – Az Isteni Ének ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply