Bhagavad-gítá


Az Óind Bhagavad-gítát, a vallásfilozófiai értekezések között is a legkiválóbbnak tekintik, ezért a művet ismerő világhírű tudósok méltán, a Kelet Bibliájának hívják. Nyelvezete egyszerű és édes, hangulata ünnepélyes, mindenre kiterjedő és elmélyült, gondolatai tömörek, világosak és tárgyilagosak, logikája pedig hibátlan és felfogható. A Gítá cselekvés a lustának, bátorság a félelemmel telinek, remény a reményvesztettnek és új élet a haldoklónak. Egyesít és magába foglal minden szintet, legyen az forradalmi újításra törekvő, ezoterikus, lemondás párti, felszabadulásra vágyó, vagy a teizmus teljességét kutató.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bhagavad-gítá ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bhagavad-gítá ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  560
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  990 gr
  ISBN:
  9789639436169
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2083463 / 1008432
  Series:


  TAGS:
  Online Bhagavad-gítá ebook, könyvet Bhagavad-gítá FB2, Download Bhagavad-gítá PDF , Download Bhagavad-gítá MOBI, Online Bhagavad-gítá könyvet, ingyenes letöltések Bhagavad-gítá IPhone, Online könyvet Bhagavad-gítá PDF, ingyenes Bhagavad-gítá DJVU, ingyenes letöltések Bhagavad-gítá TXT, letöltések Bhagavad-gítá RTF, Online Bhagavad-gítá FB2 , e-könyvet Bhagavad-gítá letöltések TXT, ingyenes Bhagavad-gítá letöltések könyvet, e-könyvet Bhagavad-gítá download MOBI, letöltések Bhagavad-gítá IPad, olvas Bhagavad-gítá MOBI, olvas Bhagavad-gítá DOC, ingyenes Bhagavad-gítá AWZ, Download e-könyvet Bhagavad-gítá iPad , ingyenes Bhagavad-gítá DJVU, Download Bhagavad-gítá e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bhagavad-gítá DVD, olvas Bhagavad-gítá TXT, Book Bhagavad-gítá letöltések DJVU, Bhagavad-gítá letöltések könyvet ingyenes, Bhagavad-gítá letöltések könyvet pdf ingyenes, Bhagavad-gítá pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bhagavad-gítá pdf ingyenes, Bhagavad-gítá letöltések könyvet epub ingyenes, Bhagavad-gítá ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply