Bevezetés a szociológiába


A jelen tankönyv több mint húszéves oktatási tapasztalat terméke, a rendszerváltás után végzett legfontosabb szociológiai vizsgálatok eredményeivel. A szociológia tudományának alapkérdéseit, a szociológia történetét és módszertanát tárgyaló első három fejezet után tizenhat további fejezetben egy-egy társadalmi jelenséggel foglalkozik. Röviden bemutatja a jelenségre vonatkozó elméleteket, a vizsgálatra használt módszertant, más országokban megfigyelhető tendenciákat. Részletesen tárgyalja a magyarországi helyzetet, s végül utal a jelenség társadalompolitikai eszközökkel való alakításának lehetőségeire. A szerző a makroszociológiától halad a mikroszociológia felé: a társadalmi szerkezet és az egyenlőtlenségek tárgyalásából indul ki, és az emberi viselkedés és a kultúra jelenségeivel fejezi be a szociológiai jelenségek bemutatását.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bevezetés a szociológiába ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bevezetés a szociológiába ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  662
  Borító:
  KÖTVE
  Súly:
  1360 gr
  ISBN:
  9633894026
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  2118331 / 1019730
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Bevezetés a szociológiába ebook, könyvet Bevezetés a szociológiába FB2, Download Bevezetés a szociológiába PDF , Download Bevezetés a szociológiába MOBI, Online Bevezetés a szociológiába könyvet, ingyenes letöltések Bevezetés a szociológiába IPhone, Online könyvet Bevezetés a szociológiába PDF, ingyenes Bevezetés a szociológiába DJVU, ingyenes letöltések Bevezetés a szociológiába TXT, letöltések Bevezetés a szociológiába RTF, Online Bevezetés a szociológiába FB2 , e-könyvet Bevezetés a szociológiába letöltések TXT, ingyenes Bevezetés a szociológiába letöltések könyvet, e-könyvet Bevezetés a szociológiába download MOBI, letöltések Bevezetés a szociológiába IPad, olvas Bevezetés a szociológiába MOBI, olvas Bevezetés a szociológiába DOC, ingyenes Bevezetés a szociológiába AWZ, Download e-könyvet Bevezetés a szociológiába iPad , ingyenes Bevezetés a szociológiába DJVU, Download Bevezetés a szociológiába e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bevezetés a szociológiába DVD, olvas Bevezetés a szociológiába TXT, Book Bevezetés a szociológiába letöltések DJVU, Bevezetés a szociológiába letöltések könyvet ingyenes, Bevezetés a szociológiába letöltések könyvet pdf ingyenes, Bevezetés a szociológiába pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bevezetés a szociológiába pdf ingyenes, Bevezetés a szociológiába letöltések könyvet epub ingyenes, Bevezetés a szociológiába ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply