Bevezetés a szociálpszichológiába

Dr. Szabó István - Bevezetés a szociálpszichológiába

Bevezetés a szociálpszichológiába c. könyv átdolgozott és némileg bővített változatát veheti most kezébe az olvasó. Az 1994-ben megjelent első kiadás kedvező fogadtatásra talált, valóságos igényeket elégített ki; jól szolgálta az alapozó jellegű szociálpszichológiai oktatást mind a főiskolai szintű, mind a tanfolyami keretekben folyó speciális képzésben.
Az első kiadás óta eltelt négy esztendő alatt a szerzőnek módjában állt konkrét oktatási tapasztalatokat szereznie az anyag taníthatóságáról, tanulhatóságáról és a szélesebb olvasóközönség körében való használhatóságáról, továbbá érdemi adatokat gyűjtenie a felhasználók véleményéről, igényeiről. Ezek figyelembevételével készült el a könyv jelen változata, amelyben új témaként szerepel az énazonossággal, a nemzeti identitással, a proszociális viselkedéssel, az attitűdméréssel, az ünneppel mint kollektív tudatjelenséggel, továbbá a társadalomlélektani kutatás módszereivel foglalkozó fejezetrész. Kisebb mértékben bővült a tartalmi mondanivaló (s ennek megfelelően módosultak a belső arányok) a kommunikációval, a társas kapcsolatok alakulásával, a csoportjelenségekkel, a formális kiscsoport fejlődésével és a tömegjelenségekkel kapcsolatos szövegrészeknél. Kiegészült az ajánlott irodalom jegyzéke, a könyv legvégén pedig helyet kapott a szövegben előforduló idegen szavak, szakkifejezések magyarázatát tartalmazó függelék.
A szerző ezt az átdolgozott kiadást annak reményében bocsátja útjára, hogy könyve még alkalmasabb lesz eredeti szerepének betöltésére: jól szolgálhatja a szociálpszichológiai alapismeretek oktatását, az ismeretek szélesebb körű terjesztését, népszerűsítését, s mindezzel szerény mértékben hozzájárulhat a lélektani kultúra fejlesztéséhez.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bevezetés a szociálpszichológiába ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bevezetés a szociálpszichológiába ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  122
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  220 gr
  ISBN:
  9789631954906
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2093215 / 1061269  TAGS:
  Online Bevezetés a szociálpszichológiába ebook, könyvet Bevezetés a szociálpszichológiába FB2, Download Bevezetés a szociálpszichológiába PDF , Download Bevezetés a szociálpszichológiába MOBI, Online Bevezetés a szociálpszichológiába könyvet, ingyenes letöltések Bevezetés a szociálpszichológiába IPhone, Online könyvet Bevezetés a szociálpszichológiába PDF, ingyenes Bevezetés a szociálpszichológiába DJVU, ingyenes letöltések Bevezetés a szociálpszichológiába TXT, letöltések Bevezetés a szociálpszichológiába RTF, Online Bevezetés a szociálpszichológiába FB2 , e-könyvet Bevezetés a szociálpszichológiába letöltések TXT, ingyenes Bevezetés a szociálpszichológiába letöltések könyvet, e-könyvet Bevezetés a szociálpszichológiába download MOBI, letöltések Bevezetés a szociálpszichológiába IPad, olvas Bevezetés a szociálpszichológiába MOBI, olvas Bevezetés a szociálpszichológiába DOC, ingyenes Bevezetés a szociálpszichológiába AWZ, Download e-könyvet Bevezetés a szociálpszichológiába iPad , ingyenes Bevezetés a szociálpszichológiába DJVU, Download Bevezetés a szociálpszichológiába e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bevezetés a szociálpszichológiába DVD, olvas Bevezetés a szociálpszichológiába TXT, Book Bevezetés a szociálpszichológiába letöltések DJVU, Bevezetés a szociálpszichológiába letöltések könyvet ingyenes, Bevezetés a szociálpszichológiába letöltések könyvet pdf ingyenes, Bevezetés a szociálpszichológiába pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bevezetés a szociálpszichológiába pdf ingyenes, Bevezetés a szociálpszichológiába letöltések könyvet epub ingyenes, Bevezetés a szociálpszichológiába ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply