Bevezetés a neuropszichológiába

Bende István (Szerk.) - Kállai János (Szerk.) - Karádi Kázmér (Szerk.) - Racsmány Mihály (Szerk.) - Bevezetés a neuropszichológiába

A könyv egy dinamikusan fejlődő tudományág, a neuropszichológia alapfogalmainak, vizsgálati és kezelési módszereinek ismertetésére vállalkozik. Segíteni kívánja a neuropszichológia oktatását azoknak a módszereknek a bemutatásával, amelyek a bizonyítékokra épülő gyógyítás közegében a diagnózis, a terápia és a rehabilitáció megbízható eszközei lehetnek. Az önálló tudományként jegyzett neuropszichológia születése számos tudományágnak köszönhető. A neuropszichológiát általában úgy határozhatjuk meg, mint az agyi funkciók, a magatartás és a pszichológia viszonyát tanulmányozó tudományágat. A klinikai neuropszichológia mint diagnosztikus, terápiás és rehabilitációs terület, az agysérüléseket követő magatartással és a pszichológiai zavarokat kísérő jelenségekkel foglalkozik, gyakorlatában egyre mélyebben merít az ideg- és elmegyógyászat és a klinikai pszichológia hagyományos és modern módszertanából. A könyv a magyar neuropszichológia helyzetének ismeretében kiemeli és összefoglalja a gyakorlatban leggyakrabban előforduló, problémás területeket, és bemutatja a körvonalazódó fejlődési irányokat. A képalkotó eljárások, valamint a számítógépes animáció rohamos fejlődése megteremtette a lehetőséget a tudományág oktatási képanyagának részletes tematikus bemutatásához is. A kötetben a részletesen megvitatott, és kritikusan elemzett alapismeretek mellett helyenként a magyar neuropszichológia fejlődési potenciálját és domináns fejlődési területeit jelző elgondolások is szerepelnek, melyek további elemzést igényelnek.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bevezetés a neuropszichológiába ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bevezetés a neuropszichológiába ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  577
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  910 gr
  ISBN:
  9789632261348
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2093436 / 1011817  TAGS:
  Online Bevezetés a neuropszichológiába ebook, könyvet Bevezetés a neuropszichológiába FB2, Download Bevezetés a neuropszichológiába PDF , Download Bevezetés a neuropszichológiába MOBI, Online Bevezetés a neuropszichológiába könyvet, ingyenes letöltések Bevezetés a neuropszichológiába IPhone, Online könyvet Bevezetés a neuropszichológiába PDF, ingyenes Bevezetés a neuropszichológiába DJVU, ingyenes letöltések Bevezetés a neuropszichológiába TXT, letöltések Bevezetés a neuropszichológiába RTF, Online Bevezetés a neuropszichológiába FB2 , e-könyvet Bevezetés a neuropszichológiába letöltések TXT, ingyenes Bevezetés a neuropszichológiába letöltések könyvet, e-könyvet Bevezetés a neuropszichológiába download MOBI, letöltések Bevezetés a neuropszichológiába IPad, olvas Bevezetés a neuropszichológiába MOBI, olvas Bevezetés a neuropszichológiába DOC, ingyenes Bevezetés a neuropszichológiába AWZ, Download e-könyvet Bevezetés a neuropszichológiába iPad , ingyenes Bevezetés a neuropszichológiába DJVU, Download Bevezetés a neuropszichológiába e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bevezetés a neuropszichológiába DVD, olvas Bevezetés a neuropszichológiába TXT, Book Bevezetés a neuropszichológiába letöltések DJVU, Bevezetés a neuropszichológiába letöltések könyvet ingyenes, Bevezetés a neuropszichológiába letöltések könyvet pdf ingyenes, Bevezetés a neuropszichológiába pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bevezetés a neuropszichológiába pdf ingyenes, Bevezetés a neuropszichológiába letöltések könyvet epub ingyenes, Bevezetés a neuropszichológiába ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply