Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe

Csányi Eszter - Magyar Gézáné - Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe

A kiadvány felsőfokú szakképzésben az üzleti idegen nyelv tantárgy keretében használható tankönyv. A tananyag a gazdálkodási menedzserasszisztens, a projektmenedzser-asszisztens, a számviteli szakügyintéző, az államháztartási költségvetés-gazdálkodási szakügyintéző, az adóigazgatási szakügyintéző képzések német nyelvű anyagát dolgozza fel. A munkafüzet jellegű könyvet elsősorban a tanórákon javasoljuk használni a felsőfokú szakképzésben résztvevő felsőoktatási intézmények, szakközépiskolák, illetve magániskolák alapfokú szakmai képzésében. A gazdasági területre felkészítő felsőoktatásban az üzleti, illetve a pénzügyi szaknyelvtanulás, nyelvvizsga-bizonyítványt előíró intézmények bevezetésként vagy felzárkóztatásként használhatják a középfokú nyelvtudásszint eléréséhez.
A könyv nemcsak a nappali, hanem a távoktatási, illetve levelező képzésben és az önálló tanulásban is használható, köszönhetően a fejezetekhez rendelt kétnyelvű szószedetnek és a megoldó kulcsok elérhetőségének.
A munkaerőpiacon – hazánk földrajzi és gazdasági helyzetét, az EU tagságot figyelembe véve – is hasznos szerepet tölthet be a könyvből elsajátított idegen nyelvi és alapvető szakmai ismeretek megszerzése.

A kiadvány a tanulást és a megértést jó tagolással, számos ábrával és példával segíti.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  220
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  9789636383985
  Language:
  HUNGARIAN – GERMAN
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2221750 / 1077687  TAGS:
  Online Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe ebook, könyvet Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe FB2, Download Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe PDF , Download Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe MOBI, Online Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe könyvet, ingyenes letöltések Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe IPhone, Online könyvet Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe PDF, ingyenes Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe DJVU, ingyenes letöltések Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe TXT, letöltések Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe RTF, Online Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe FB2 , e-könyvet Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe letöltések TXT, ingyenes Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe letöltések könyvet, e-könyvet Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe download MOBI, letöltések Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe IPad, olvas Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe MOBI, olvas Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe DOC, ingyenes Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe AWZ, Download e-könyvet Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe iPad , ingyenes Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe DJVU, Download Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe DVD, olvas Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe TXT, Book Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe letöltések DJVU, Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe letöltések könyvet ingyenes, Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe letöltések könyvet pdf ingyenes, Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe pdf ingyenes, Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe letöltések könyvet epub ingyenes, Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply