Bevezetés a matematikai statisztikába

Takács Szabolcs - Bevezetés a matematikai statisztikába

A könyv a matematikai statisztika alapfogalmait (például változó, eloszlás, hipotézisvizsgálat) és az egyváltozós statisztikai eljárásokat (középértékek összehasonlítása, változók kapcsolatának vizsgálata) mutatja be. A könyv a statisztikai eljárások elvégzéséhez és az eredmények értelmezéséhez is hasznos segítséget ad. Több mint 400 képernyőábra segítségével 4 statisztikai program (SPSS, PSPP, ROPstat és R) közül választva az olvasó maga is elvégezheti a statisztikai elemzéseket. A megfelelő statisztikai eljárás kiválasztását is számos áttekintő ábra segíti. Habár a szerző a pszichológia területéről veszi a példáit, könyvét haszonnal forgathatja bárki, aki egyváltozós statisztikai eljárásokkal végez elemzést. A könyv egyetemi és főiskolai matematikai statisztika tárgyú kurzusok tankönyveként is használható.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bevezetés a matematikai statisztikába ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bevezetés a matematikai statisztikába ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  356
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  590 gr
  ISBN:
  9786158054409
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2691463 / 1161672  TAGS:
  Online Bevezetés a matematikai statisztikába ebook, könyvet Bevezetés a matematikai statisztikába FB2, Download Bevezetés a matematikai statisztikába PDF , Download Bevezetés a matematikai statisztikába MOBI, Online Bevezetés a matematikai statisztikába könyvet, ingyenes letöltések Bevezetés a matematikai statisztikába IPhone, Online könyvet Bevezetés a matematikai statisztikába PDF, ingyenes Bevezetés a matematikai statisztikába DJVU, ingyenes letöltések Bevezetés a matematikai statisztikába TXT, letöltések Bevezetés a matematikai statisztikába RTF, Online Bevezetés a matematikai statisztikába FB2 , e-könyvet Bevezetés a matematikai statisztikába letöltések TXT, ingyenes Bevezetés a matematikai statisztikába letöltések könyvet, e-könyvet Bevezetés a matematikai statisztikába download MOBI, letöltések Bevezetés a matematikai statisztikába IPad, olvas Bevezetés a matematikai statisztikába MOBI, olvas Bevezetés a matematikai statisztikába DOC, ingyenes Bevezetés a matematikai statisztikába AWZ, Download e-könyvet Bevezetés a matematikai statisztikába iPad , ingyenes Bevezetés a matematikai statisztikába DJVU, Download Bevezetés a matematikai statisztikába e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bevezetés a matematikai statisztikába DVD, olvas Bevezetés a matematikai statisztikába TXT, Book Bevezetés a matematikai statisztikába letöltések DJVU, Bevezetés a matematikai statisztikába letöltések könyvet ingyenes, Bevezetés a matematikai statisztikába letöltések könyvet pdf ingyenes, Bevezetés a matematikai statisztikába pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bevezetés a matematikai statisztikába pdf ingyenes, Bevezetés a matematikai statisztikába letöltések könyvet epub ingyenes, Bevezetés a matematikai statisztikába ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply