Bevezetés a gazdaságpolitikába

Bod Péter Ákos - Bevezetés a gazdaságpolitikába

A könyv visszatükrözi a szerző kutatóként és alkotó résztvevőként egyaránt megalapozott témakezelését. Az elméleti alapokhoz visszanyúló, de a realitásokat szem előtt tartó kifejtések segítik a gazdaságpolitika lényegének megértését nemcsak a gazdaságpolitikával most ismerkedők számára, hanem azoknak is, akik az egy-egy időszak, tény vagy irányzat alaposabb megértéséhez szükséges összefüggéseket szeretnék meglátni. Külön kiemelem a gazdaságpolitika fő kérdéseinek történelmi-társadalmi kapcsolatrendszerekbe helyezését, ami szemléletileg és gyakorlatilag is oly nagyon szükséges – és oly nagyon ritka. Chikán Attila, egyetemi tanár, az MTA levelező tagja Aki tudja, csinálja, aki ezt nem tudja, az tanítja, aki még erre sem képes, az elkezd írni, vagy pláne tanácsot adni… Nos, Bod Péter Ákos élő cáfolata ennek a mondásnak, mert nagyszerűen csinálta/csinálja, kiválóan tanít és zseniálisan ír egy személyben. Ez a kiváló összefoglaló munka nemcsak annak hasznos, akit közvetlenül érdekel a politika és a gazdaság; mindenkinek, aki meg akarja érteni, hogy mi célból, milyen okok miatt avatkozik be életébe és munkájába az állam, sőt az államok feletti szervezetek sokasága. Pakucs János, a Magyar Innovációs Szövetség alapító – jelenleg tiszteletbeli – elnöke A szerző egyetemi oktató, a tudományos közélet jeles személyisége, ugyanakkor a gazdaságpolitikában döntéshozói csúcspozíciókat is betöltött. A Bevezetés a gazdaságpolitikábakorántsem csak egyetemi hallgatóknak szóló tankönyv, hanem a tapasztalt kutatók számára is sok új gondolatot tartalmazó szakkönyv. Manapság, amikor a válság következtében az állam szerepe mindenhol többé-kevésbé átértékelésre kerül, különösen fontos ennek a könyvnek a kiegyensúlyozott és józan megközelítése, hangvétele az állami beavatkozás mértékével, módjával kapcsolatban. Hasznos lenne, ha a gazdaságpolitika alakítói minél nagyobb számban forgatnák ezt a könyvet. Palócz Éva, a Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója, a Magyar Közgazdasági Társaság alelnökeA Könyv Magyarul!


Letöltések Bevezetés a gazdaságpolitikába ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bevezetés a gazdaságpolitikába ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  220
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  336 gr
  ISBN:
  9789630595315
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2568903 / 1139748  TAGS:
  Online Bevezetés a gazdaságpolitikába ebook, könyvet Bevezetés a gazdaságpolitikába FB2, Download Bevezetés a gazdaságpolitikába PDF , Download Bevezetés a gazdaságpolitikába MOBI, Online Bevezetés a gazdaságpolitikába könyvet, ingyenes letöltések Bevezetés a gazdaságpolitikába IPhone, Online könyvet Bevezetés a gazdaságpolitikába PDF, ingyenes Bevezetés a gazdaságpolitikába DJVU, ingyenes letöltések Bevezetés a gazdaságpolitikába TXT, letöltések Bevezetés a gazdaságpolitikába RTF, Online Bevezetés a gazdaságpolitikába FB2 , e-könyvet Bevezetés a gazdaságpolitikába letöltések TXT, ingyenes Bevezetés a gazdaságpolitikába letöltések könyvet, e-könyvet Bevezetés a gazdaságpolitikába download MOBI, letöltések Bevezetés a gazdaságpolitikába IPad, olvas Bevezetés a gazdaságpolitikába MOBI, olvas Bevezetés a gazdaságpolitikába DOC, ingyenes Bevezetés a gazdaságpolitikába AWZ, Download e-könyvet Bevezetés a gazdaságpolitikába iPad , ingyenes Bevezetés a gazdaságpolitikába DJVU, Download Bevezetés a gazdaságpolitikába e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bevezetés a gazdaságpolitikába DVD, olvas Bevezetés a gazdaságpolitikába TXT, Book Bevezetés a gazdaságpolitikába letöltések DJVU, Bevezetés a gazdaságpolitikába letöltések könyvet ingyenes, Bevezetés a gazdaságpolitikába letöltések könyvet pdf ingyenes, Bevezetés a gazdaságpolitikába pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bevezetés a gazdaságpolitikába pdf ingyenes, Bevezetés a gazdaságpolitikába letöltések könyvet epub ingyenes, Bevezetés a gazdaságpolitikába ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply