Bevezetés a buddhista alaptanításokba


“Két világháború, és az a kilátás, hogy majdnem biztosan a közeljövőben egy harmadikkal is szembe kell néznünk, arra a felismerésre kell hogy késztesse az embereket, hogy manapság az élet bizonytalan és kiszámíthatatlan. Valójában a jelenlegi világhelyzet növekvő gondjai, a mélységes aggodalom, a modern gazdasági élet által okozott izgatottság és nyugtalanság az egész világon az értelmiséget töprengésre késztetik. Az emberek tudatára ébredtek annak, hogy a mostani magatartásunkban valami alapvetően el van rontva. Nem tehetünk mást, mint hogy elismerjük, hogy minden civilizáció és racionalizáció ellenére, a tudományban és a technológiában bekövetkezett hatalmas fejlődés ellenére, nincs sok különbség a kőkorszakban a szomszédjával kőbaltával hadakozó barlangi ember és XX. századi modern ember között, aki hajlamos arra, hogy az ellenfeleit, egyidejűleg akár milliókat, a végső fegyverével, az atom és hidrogénbombával kiirtsa. Mintegy megerősítve a régi igazságot: ‘Soha senki sem tanulja meg a történelemleckét’, és úgy látszik, mindent megteszünk a háború folyamatossága érdekében. És ha épp nem harcolunk, az csak azért van, mert mind a két fél a kedvező pillanatot várja, amikor halálhozó fegyvereivel a másik fölébe kerülhet. Mi az oka ennek a viselkedésnek? A válasz nyilvánvaló. A modern idők minden gonoszságának a gyökere az a félreértés, amely a világ rendjére, az élet valódi természetére és az azt irányító törvényekre vonatkozólag uralkodóvá vált – valamint az a szélsőséges materializmus, ahová ez a félreértés vitathatatlanul elvezetett.” (Részlet Luang Suriyabongs bevezetőjéből)A Könyv Magyarul!


Letöltések Bevezetés a buddhista alaptanításokba ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bevezetés a buddhista alaptanításokba ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Farkas Lőrinc Imre Kiadó
  Number of Pages:
  153
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  0219004064257
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  SL#2105176349  TAGS:
  Online Bevezetés a buddhista alaptanításokba ebook, könyvet Bevezetés a buddhista alaptanításokba FB2, Download Bevezetés a buddhista alaptanításokba PDF , Download Bevezetés a buddhista alaptanításokba MOBI, Online Bevezetés a buddhista alaptanításokba könyvet, ingyenes letöltések Bevezetés a buddhista alaptanításokba IPhone, Online könyvet Bevezetés a buddhista alaptanításokba PDF, ingyenes Bevezetés a buddhista alaptanításokba DJVU, ingyenes letöltések Bevezetés a buddhista alaptanításokba TXT, letöltések Bevezetés a buddhista alaptanításokba RTF, Online Bevezetés a buddhista alaptanításokba FB2 , e-könyvet Bevezetés a buddhista alaptanításokba letöltések TXT, ingyenes Bevezetés a buddhista alaptanításokba letöltések könyvet, e-könyvet Bevezetés a buddhista alaptanításokba download MOBI, letöltések Bevezetés a buddhista alaptanításokba IPad, olvas Bevezetés a buddhista alaptanításokba MOBI, olvas Bevezetés a buddhista alaptanításokba DOC, ingyenes Bevezetés a buddhista alaptanításokba AWZ, Download e-könyvet Bevezetés a buddhista alaptanításokba iPad , ingyenes Bevezetés a buddhista alaptanításokba DJVU, Download Bevezetés a buddhista alaptanításokba e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bevezetés a buddhista alaptanításokba DVD, olvas Bevezetés a buddhista alaptanításokba TXT, Book Bevezetés a buddhista alaptanításokba letöltések DJVU, Bevezetés a buddhista alaptanításokba letöltések könyvet ingyenes, Bevezetés a buddhista alaptanításokba letöltések könyvet pdf ingyenes, Bevezetés a buddhista alaptanításokba pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bevezetés a buddhista alaptanításokba pdf ingyenes, Bevezetés a buddhista alaptanításokba letöltések könyvet epub ingyenes, Bevezetés a buddhista alaptanításokba ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply