Betűző

Marosits Istvánné - Betűző

A betűtanuló-lapokat tartalmazó füzetet a betűk iránt érdeklődő, olvasni tanuló gyermekek számára ajánljuk. Feladatai segítik a betűk megismerését, megkönnyítik azok megjegyzését és pontos felidézését. A feladatlapok felépítése azonos, az egyes részek célja a következő: A hívókép (pl; az a betűnél az alma) a tanult hang kiemelését szolgálja. A szájkép a pontos artikulációra utal. A négy hasonló forma közül a helyes kiválasztása a betű formájának megjegyzését segíti elő. A szavak a betűvadászatra szolgálnak. A képek segítségével hangkereső játékot játszható. Az a cél, hogy a képek nevében meghallják, s abból kiemeljék a tanult hangot. Az egymásra rajzolt betűk feladatánál azt szeretnénk elérni, hogy az összetartozó vonalakat, betűelemeket felismerje a gyermek. A szótagok összeolvasása előkészíti az olvasástanítást. Módszertani útmutató is készült hozzá.A Könyv Magyarul!


Letöltések Betűző ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Betűző ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  44
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  144 gr
  ISBN:
  9789638620361
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  2041410 / 1111670  TAGS:
  Online Betűző ebook, könyvet Betűző FB2, Download Betűző PDF , Download Betűző MOBI, Online Betűző könyvet, ingyenes letöltések Betűző IPhone, Online könyvet Betűző PDF, ingyenes Betűző DJVU, ingyenes letöltések Betűző TXT, letöltések Betűző RTF, Online Betűző FB2 , e-könyvet Betűző letöltések TXT, ingyenes Betűző letöltések könyvet, e-könyvet Betűző download MOBI, letöltések Betűző IPad, olvas Betűző MOBI, olvas Betűző DOC, ingyenes Betűző AWZ, Download e-könyvet Betűző iPad , ingyenes Betűző DJVU, Download Betűző e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Betűző DVD, olvas Betűző TXT, Book Betűző letöltések DJVU, Betűző letöltések könyvet ingyenes, Betűző letöltések könyvet pdf ingyenes, Betűző pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Betűző pdf ingyenes, Betűző letöltések könyvet epub ingyenes, Betűző ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply