Beton és vasbeton V.


Hazánkban ez az első könyv, amely átfogóan tárgyalja a beton és a vasbeton történetét, amelyet az anyag, a technológia és az ismeretek fejlődése kölcsönhatásának tekint.
Az első kötet a beton és a vasbeton alapjainak fejlődéstörténetét ismerteti. Ezek a portlandcement, a bauxitcement, a betonismeret, a betontechnológia, az építéstechnológia és a vasbetonismeret.
A második kötet a mélyépítési beton és vasbeton szerkezetek történetét tartalmazza. Ezek: útépítési betonok, közúti hidak, a vasút vasbeton szerkezetei, földalatti vasút, vízellátás és csatornázás, zsilipek, duzzasztók beton és vasbeton szerkezetei.
A harmadik kötet a magasépítési vasbeton szerkezetek: házak, ipari és mezőgazdasági szerkezetek, középületek vasbeton szerkezetei fejlődésének a történetét mutatja be.
A negyedik kötet az egyetemi, a főiskolai és a szakközépiskolai beton és vasbeton oktatás történetét foglalja össze, röviden ismertetve az oktató intézmények szervezeti kialakulásának a történetét is.
Az ötödik kötet a tudományos diákkörök történetét ismerteti általában és a betonnal, vasbetonnal kapcsolatos dolgozatokat részletezi. Tartalmazza továbbá a betonnal és vasbetonnal foglalkozó kutatóintézetek, tanszékek történetét, valamint kutatási tevékenységüket.



A Könyv Magyarul!


Letöltések Beton és vasbeton V. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Beton és vasbeton V. ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  676
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  1290 gr
  ISBN:
  9630581647
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2090879 / 1011066



  TAGS:
  Online Beton és vasbeton V. ebook, könyvet Beton és vasbeton V. FB2, Download Beton és vasbeton V. PDF , Download Beton és vasbeton V. MOBI, Online Beton és vasbeton V. könyvet, ingyenes letöltések Beton és vasbeton V. IPhone, Online könyvet Beton és vasbeton V. PDF, ingyenes Beton és vasbeton V. DJVU, ingyenes letöltések Beton és vasbeton V. TXT, letöltések Beton és vasbeton V. RTF, Online Beton és vasbeton V. FB2 , e-könyvet Beton és vasbeton V. letöltések TXT, ingyenes Beton és vasbeton V. letöltések könyvet, e-könyvet Beton és vasbeton V. download MOBI, letöltések Beton és vasbeton V. IPad, olvas Beton és vasbeton V. MOBI, olvas Beton és vasbeton V. DOC, ingyenes Beton és vasbeton V. AWZ, Download e-könyvet Beton és vasbeton V. iPad , ingyenes Beton és vasbeton V. DJVU, Download Beton és vasbeton V. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Beton és vasbeton V. DVD, olvas Beton és vasbeton V. TXT, Book Beton és vasbeton V. letöltések DJVU, Beton és vasbeton V. letöltések könyvet ingyenes, Beton és vasbeton V. letöltések könyvet pdf ingyenes, Beton és vasbeton V. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Beton és vasbeton V. pdf ingyenes, Beton és vasbeton V. letöltések könyvet epub ingyenes, Beton és vasbeton V. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply