Beszéljenek a fegyverek

Max Brand - Beszéljenek a fegyverek

Az elsősorban western történeteiről ismert író Frederick Schiller Faust néven született 1892-ben Seattle-ben. Californiában nótt fel, ahol cowboyként dolgozott, majd később felvették a Berkeley Egyetemre, de lázadó természete miatt nem szerezhetett diplomát. Itt kezdett el írni. A legkülönbözőbb műfajokban írta regényeit vagy egy tucat álnév alatt.
Többek között ő volt Dr. Kildare megalkotója is. A legmaradandóbbak és legsikeresebbek azonban a Max Brand néven írt vadnyugari történetei lettek. Regényeiből nyolcvan film készült, három filmsorozat, számtalan rádiójáték és egy Broadway-musical.
Mint nyughatatlan természetű ember beutazta a világot, de a legjobban Európában, különösen az olaszországi Firenzében érezte magát. Kitünően beszélte a nyelvet, így amikor az Amerikai Egyesült Államok belépett a II. Világháborúba és csapatai partra szálltak Olaszországban, rendetlenkedő szíve ellenére haditudósító lett a gyalogság mellett. 1944-ben
egy német támadás alatt megsebesült és az orvosok már nem tudtak rajta segíteni.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Beszéljenek a fegyverek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Beszéljenek a fegyverek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  245
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789639783003
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2165174 / 1037938
  Series:


  TAGS:
  Online Beszéljenek a fegyverek ebook, könyvet Beszéljenek a fegyverek FB2, Download Beszéljenek a fegyverek PDF , Download Beszéljenek a fegyverek MOBI, Online Beszéljenek a fegyverek könyvet, ingyenes letöltések Beszéljenek a fegyverek IPhone, Online könyvet Beszéljenek a fegyverek PDF, ingyenes Beszéljenek a fegyverek DJVU, ingyenes letöltések Beszéljenek a fegyverek TXT, letöltések Beszéljenek a fegyverek RTF, Online Beszéljenek a fegyverek FB2 , e-könyvet Beszéljenek a fegyverek letöltések TXT, ingyenes Beszéljenek a fegyverek letöltések könyvet, e-könyvet Beszéljenek a fegyverek download MOBI, letöltések Beszéljenek a fegyverek IPad, olvas Beszéljenek a fegyverek MOBI, olvas Beszéljenek a fegyverek DOC, ingyenes Beszéljenek a fegyverek AWZ, Download e-könyvet Beszéljenek a fegyverek iPad , ingyenes Beszéljenek a fegyverek DJVU, Download Beszéljenek a fegyverek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Beszéljenek a fegyverek DVD, olvas Beszéljenek a fegyverek TXT, Book Beszéljenek a fegyverek letöltések DJVU, Beszéljenek a fegyverek letöltések könyvet ingyenes, Beszéljenek a fegyverek letöltések könyvet pdf ingyenes, Beszéljenek a fegyverek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Beszéljenek a fegyverek pdf ingyenes, Beszéljenek a fegyverek letöltések könyvet epub ingyenes, Beszéljenek a fegyverek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply