Beszélgetések a függőségről

Révai Gábor - Beszélgetések a függőségről

Ne higgyük, hogy a különböző kormányok a maguk bölcsességében, a racionalitás és a veszélyesség szempontja alapján döntik el, hogy egy szer legális vagy illegális.
Demetrovics Zsolt

A függő a legérzékenyebb a családban, aki kimutatja azt a sok bajt, amivel a család még nem nézett szembe nyíltan.
Máté Gábor

A két legtöbb halálos áldozatot követelő, rendkívül addiktív pszichoaktív anyag egyébként legális. Úgy hívják őket, hogy alkohol és nikotin.
Szummer Csaba

Révai Gábor író interjúalanyaival olyan témát jár körül, amely szinte mindenkit érint: a függőség kérdését. Pálinka-nagyhatalom vagyunk – figyelmeztet a szerző -, miközben Magyarországon alkohol okozta májzsugorodásban mintegy ötször annyian halnak meg, mint Európa más országaiban. A kábítószer-használatot a nagy többség szigorúan elítéli, tiltja a jog is, a könyvben nyilatkozó szakemberek azonban – eltérő terápiás módszereik ellenére – a jogi tiltást egyhangúan helytelenítik.
Az ismeretterjesztésen túlmenően a Beszélgetések a függőségről célkitűzése az addikciókat körülvevő társadalmi és jogi környezet befolyásolása, valamint annak elősegítése, hogy előítéleteinket hátrahagyva elmozduljunk végre a megértés és az elfogadás irányába.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Beszélgetések a függőségről ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Beszélgetések a függőségről ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  180
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  218 gr
  ISBN:
  9789633109359
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2682436 / 1157790  TAGS:
  Online Beszélgetések a függőségről ebook, könyvet Beszélgetések a függőségről FB2, Download Beszélgetések a függőségről PDF , Download Beszélgetések a függőségről MOBI, Online Beszélgetések a függőségről könyvet, ingyenes letöltések Beszélgetések a függőségről IPhone, Online könyvet Beszélgetések a függőségről PDF, ingyenes Beszélgetések a függőségről DJVU, ingyenes letöltések Beszélgetések a függőségről TXT, letöltések Beszélgetések a függőségről RTF, Online Beszélgetések a függőségről FB2 , e-könyvet Beszélgetések a függőségről letöltések TXT, ingyenes Beszélgetések a függőségről letöltések könyvet, e-könyvet Beszélgetések a függőségről download MOBI, letöltések Beszélgetések a függőségről IPad, olvas Beszélgetések a függőségről MOBI, olvas Beszélgetések a függőségről DOC, ingyenes Beszélgetések a függőségről AWZ, Download e-könyvet Beszélgetések a függőségről iPad , ingyenes Beszélgetések a függőségről DJVU, Download Beszélgetések a függőségről e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Beszélgetések a függőségről DVD, olvas Beszélgetések a függőségről TXT, Book Beszélgetések a függőségről letöltések DJVU, Beszélgetések a függőségről letöltések könyvet ingyenes, Beszélgetések a függőségről letöltések könyvet pdf ingyenes, Beszélgetések a függőségről pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Beszélgetések a függőségről pdf ingyenes, Beszélgetések a függőségről letöltések könyvet epub ingyenes, Beszélgetések a függőségről ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply