Beszélgetés a halott apámmal

Bernáth László - Beszélgetés a halott apámmal

,,Azt már többször emlegettem, hogy a húszas években Pesten lejártam a bárokba, lokálokba. Leginkább a Fogl testvérekkel, ők voltak a híres ,,Fogl-gát", és Tóth Potyával kerültem baráti viszonyba. Akkoriban lettek a focisták hivatásosok, de nyaranta nem volt sok meccsük, hetekig ráértek. Potyával beszélgettünk arról, hogy én most már lenn élek falun, mire kérdezte, hogy van-e ott focicsapat? Mondtam, hogy persze, hogy van, ott játszanak a mi utcánk végén, a Vásártéren, illetve annak is a végén, ahol körülkerített pálya volt, hogy pénzt tudjanak szedni a belépőért. Egyszer-kétszer kimentem megnézni a fiúkat. Jobb társaság volt, mint Kiskőrösön. Az idősebbek közül néhányan korábban pesti csapatban is játszottak, csak ahogy onnan kiöregedtek, kezdtek el lejárni még egy kis ,,utójátékra". Potya kérdezte, hogy szeretünk-e nagy disznótorokat rendezni, és meglepődött azon, hogy én zsidó vagyok, aki nem eszik disznóhúst. De aztán addig beszélgettünk a disznótorról, míg azt nem ajánlotta, hogy nyáron lesz minden csapatnak, a válogatottnak is, három üres hete. Lejöhetnének egy kicsit játszani, ha a meccs után én összehozok egy jó disznótort, jó borokkal, persze."

A 84 éves Bernáth László új könyvében különleges interjút készített: haláltáborban elhunyt édesapja szellemét idézte meg, vele ,,beszélget", megelevenítve a családi hagyományokat, s nem elfelejtve a táborban együtt elszenvedett borzalmakat, örök emléket állítva csodált és nagyszerű apjának.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Beszélgetés a halott apámmal ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Beszélgetés a halott apámmal ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9786155156304
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2598498 / 1143922  TAGS:
  Online Beszélgetés a halott apámmal ebook, könyvet Beszélgetés a halott apámmal FB2, Download Beszélgetés a halott apámmal PDF , Download Beszélgetés a halott apámmal MOBI, Online Beszélgetés a halott apámmal könyvet, ingyenes letöltések Beszélgetés a halott apámmal IPhone, Online könyvet Beszélgetés a halott apámmal PDF, ingyenes Beszélgetés a halott apámmal DJVU, ingyenes letöltések Beszélgetés a halott apámmal TXT, letöltések Beszélgetés a halott apámmal RTF, Online Beszélgetés a halott apámmal FB2 , e-könyvet Beszélgetés a halott apámmal letöltések TXT, ingyenes Beszélgetés a halott apámmal letöltések könyvet, e-könyvet Beszélgetés a halott apámmal download MOBI, letöltések Beszélgetés a halott apámmal IPad, olvas Beszélgetés a halott apámmal MOBI, olvas Beszélgetés a halott apámmal DOC, ingyenes Beszélgetés a halott apámmal AWZ, Download e-könyvet Beszélgetés a halott apámmal iPad , ingyenes Beszélgetés a halott apámmal DJVU, Download Beszélgetés a halott apámmal e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Beszélgetés a halott apámmal DVD, olvas Beszélgetés a halott apámmal TXT, Book Beszélgetés a halott apámmal letöltések DJVU, Beszélgetés a halott apámmal letöltések könyvet ingyenes, Beszélgetés a halott apámmal letöltések könyvet pdf ingyenes, Beszélgetés a halott apámmal pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Beszélgetés a halott apámmal pdf ingyenes, Beszélgetés a halott apámmal letöltések könyvet epub ingyenes, Beszélgetés a halott apámmal ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply