Beszédes hazugságok

Paul Ekman - Beszédes hazugságok

A törvényszegéstől az ígéretek megszegéséig: hogyan hazudunk, és hogyan bukhatunk le? Izgalmas fejezettel, az érzelmek és a nonverbális kommunikáció terén végzett kutatásainak legfrissebb eredményeivel bővült Paul Ekman világszerte nagy sikerű könyve, a Beszédes hazugságok. A szakembereknek és laikusoknak egyaránt lebilincselő élményt és hasznos tudást kínáló könyvből az olvasó megismerheti, hogy a testbeszéd, a hang és az arckifejezések hogyan árulkodnak a hazugságról, ugyanakkor miért képesek mégis megtéveszteni még a profi hazugságvadászokat – akár bírákat, rendőröket, különleges ügynököket vagy a titkosszolgálat munkatársait – is. A most megjelent, javított kiadás az elméleti ismereteken és az érdekfeszítő történelmi és irodalmi példákon túl, a gyakorlatban is jól hasznosítható segítséget nyújt a hazugságok felismeréséhez és leleplezéséhez. A szerző ezekből a gyakorlati elemekből építette fel két önképző programcsomagját, amelyek egy-egy órás egyéni tréning formájában arra is lehetőséget adnak, hogy ki-ki begyakorolja a szinte észrevehetetlenül árulkodó mikro-arckifejezések, illetve az olyan, veszélyes jelek felismerését, amelyek erőszakos cselekedetek elkövetésének szándékára utalnak. [A könyv] gazdag és praktikus összefoglaló a hazugságról, a megtévesztés leleplezéséről, emellett kitér etikai kérdések beható elemzésére is. Paul Ekman neves kutató, a Paul Ekman Group igazgatója. A dalai lámával közösen írt kötetén kívül tizenkét további könyv, köztük a szakmai körökben is nagy elismeréssel fogadott Feltárt érzelmek szerzője. Az ő kutatására épül a Hazudj, ha tudsz sorozat. Ekman a University of California professzor emeritusa, aki a San Francisco-öböl régiójában él.A Könyv Magyarul!


Letöltések Beszédes hazugságok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Beszédes hazugságok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  382
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9789639943742
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2212069 / 1067961
  Translator:


  TAGS:
  Online Beszédes hazugságok ebook, könyvet Beszédes hazugságok FB2, Download Beszédes hazugságok PDF , Download Beszédes hazugságok MOBI, Online Beszédes hazugságok könyvet, ingyenes letöltések Beszédes hazugságok IPhone, Online könyvet Beszédes hazugságok PDF, ingyenes Beszédes hazugságok DJVU, ingyenes letöltések Beszédes hazugságok TXT, letöltések Beszédes hazugságok RTF, Online Beszédes hazugságok FB2 , e-könyvet Beszédes hazugságok letöltések TXT, ingyenes Beszédes hazugságok letöltések könyvet, e-könyvet Beszédes hazugságok download MOBI, letöltések Beszédes hazugságok IPad, olvas Beszédes hazugságok MOBI, olvas Beszédes hazugságok DOC, ingyenes Beszédes hazugságok AWZ, Download e-könyvet Beszédes hazugságok iPad , ingyenes Beszédes hazugságok DJVU, Download Beszédes hazugságok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Beszédes hazugságok DVD, olvas Beszédes hazugságok TXT, Book Beszédes hazugságok letöltések DJVU, Beszédes hazugságok letöltések könyvet ingyenes, Beszédes hazugságok letöltések könyvet pdf ingyenes, Beszédes hazugságok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Beszédes hazugságok pdf ingyenes, Beszédes hazugságok letöltések könyvet epub ingyenes, Beszédes hazugságok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply