Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok

Bánki Dezső - Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok

Az Olvasó egy úgynevezett „analitikus filozófai” tanulmányt tart a kezében, melyben a szerző nem próbál új tényeket közölni a világ-
ról, hanem azon van, hogy Olvasójának figyelmét ráirányítsa néhány fogalmi összefüggésre, mely legtöbbünknél így vagy úgy meghatározza, hogy mit gondolunk a világról és milyen célokat tartunk cselekvéseinkkel létrehozhatóaknak. A szerző három fontos filozófiai hagyományra támaszkodik: a beszédaktus-elmélet főbb alakjainak (J. L. Austin, H. P. Grice, J. R. Searle) műveire, az „indokok” gyakorlati filozófiai elméletére (J. Raz) és az analitikus jogfilozófia úgynevezett „gyakorlatközpontú” változatára (H. L. A. Hart, R. Flathman). Ehhez hozzáteszi saját érveit a beszédaktus-elmélet egyik „kanonizált” változatának néhány alaptételével szemben, valamint azzal kapcsolatban, hogy az egymástól elkülönültnek tűnő filozófiai részdiszciplínák között egészen alapvető és fontos összefüggések vannak.
A könyv egyik célja annak kimutatása, hogy ezek a részismeretek valójában egy egységes fogalmi keret alkotó részei. A szerző úgy véli, ha Olvasói a könyv elolvasása után úgy érzik: megszabadultak néhány korábbi illúziójuktól, a könyv és szerzője elérte célját.A Könyv Magyarul!


Letöltések Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  393
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9789639500501
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2100238 / 1079241
  Series:


  TAGS:
  Online Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok ebook, könyvet Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok FB2, Download Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok PDF , Download Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok MOBI, Online Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok könyvet, ingyenes letöltések Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok IPhone, Online könyvet Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok PDF, ingyenes Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok DJVU, ingyenes letöltések Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok TXT, letöltések Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok RTF, Online Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok FB2 , e-könyvet Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok letöltések TXT, ingyenes Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok letöltések könyvet, e-könyvet Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok download MOBI, letöltések Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok IPad, olvas Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok MOBI, olvas Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok DOC, ingyenes Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok AWZ, Download e-könyvet Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok iPad , ingyenes Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok DJVU, Download Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok DVD, olvas Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok TXT, Book Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok letöltések DJVU, Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok letöltések könyvet ingyenes, Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok letöltések könyvet pdf ingyenes, Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok pdf ingyenes, Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok letöltések könyvet epub ingyenes, Beszédaktusok, jogi aktusok és emberi jogok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply