Bertie Wooster állja a sarat

P. G. Wodehouse - Bertie Wooster állja a sarat

Dahlia néni súlyos pénzzavarában zálogba csapja értékes gyöngysorát, melyet férjétől, Tom bácsitól kapott ajándékba. Mikor a bácsi arra készül, hogy egy szakértővel vizsgáltassa meg az ékszert, a botrány elkerülése végett Dahlia néni azonnal a helyszínre rendeli unokaöccsét, Bertie-t, és rábeszéli, hogy színlelt betörés során lopja el. Ám Bertie – tőle korántsem meglepő módon – a sötétben eltéveszti a szobát, és rossz helyre tör be…
Már-már úgy tűnik, hogy hősünk – aki bajuszt növesztett, miáltal túlságosan is szívdöglesztővé vált – ezúttal nem kerülheti el a sorsát, ami a halálnál is rosszabb, a nősülést. A zseniális Jeeves azonban most sem okoz csalódást, és számos bonyodalom után sikerül szerencsésen oldania a helyzetet…A Könyv Magyarul!


Letöltések Bertie Wooster állja a sarat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bertie Wooster állja a sarat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  204 gr
  ISBN:
  9789635396924
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2204281 / 1059606
  Translator:


  TAGS:
  Online Bertie Wooster állja a sarat ebook, könyvet Bertie Wooster állja a sarat FB2, Download Bertie Wooster állja a sarat PDF , Download Bertie Wooster állja a sarat MOBI, Online Bertie Wooster állja a sarat könyvet, ingyenes letöltések Bertie Wooster állja a sarat IPhone, Online könyvet Bertie Wooster állja a sarat PDF, ingyenes Bertie Wooster állja a sarat DJVU, ingyenes letöltések Bertie Wooster állja a sarat TXT, letöltések Bertie Wooster állja a sarat RTF, Online Bertie Wooster állja a sarat FB2 , e-könyvet Bertie Wooster állja a sarat letöltések TXT, ingyenes Bertie Wooster állja a sarat letöltések könyvet, e-könyvet Bertie Wooster állja a sarat download MOBI, letöltések Bertie Wooster állja a sarat IPad, olvas Bertie Wooster állja a sarat MOBI, olvas Bertie Wooster állja a sarat DOC, ingyenes Bertie Wooster állja a sarat AWZ, Download e-könyvet Bertie Wooster állja a sarat iPad , ingyenes Bertie Wooster állja a sarat DJVU, Download Bertie Wooster állja a sarat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bertie Wooster állja a sarat DVD, olvas Bertie Wooster állja a sarat TXT, Book Bertie Wooster állja a sarat letöltések DJVU, Bertie Wooster állja a sarat letöltések könyvet ingyenes, Bertie Wooster állja a sarat letöltések könyvet pdf ingyenes, Bertie Wooster állja a sarat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bertie Wooster állja a sarat pdf ingyenes, Bertie Wooster állja a sarat letöltések könyvet epub ingyenes, Bertie Wooster állja a sarat ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply