Berlin Nonstop

W. Bernuss - Berlin Nonstop

W. Bernuss Berlin Nonstop kötete R. Neick kék borítójával és fekete-fehér grafikáival egészen más útirajzot ígért és tényleg ez inkább olvasó könyv. Egy magyar író, újságíró naplója, aki szereti ezt a várost, ám magyarként rajong, mert 30 éve koptatja az utcáit és ismeri a lakóit. W. Bernuss ugyanis eredetileg Mogyorósi Géza névre hallgat, s mellesleg a Mix Magazin, mixonline berlini tudósítója.
Kevés hangulatosabb, izgalmasabb kultúrváros van ma a világon, mint Berlin, megannyi művész és világpolgár lakja a 3.5 milliós spree-parti megapolist. És a "Berlin Nonstop" szerzője mindent tud e 12 kerületről, amelynek 17.5 százalékát borítja erdő és a polgárainak hetede külföldi. A szerző százszor is bejárta Berlin minden szegletét, azt is tudja, hol lopják meg a turistákat, miközben "itt a piros, hol a piros"-t játszanak. A Falomlásról egy riportban emlékezik meg, s olyan szenvedélyesen, színesen írja le e történelmi sorsfordulót, a két Németország egyesülését, amelynek most van a 25. évfordulója, hogy szívesen olvastam volna tovább e stílusban Berlin regényes történetét. Bernussnak talán érdemes lenne megzenésítenie azt is, ahogy a Ku’Damm kialakult, meg azt is, amikor a KaDeWe a legnagyszerűbb áruház lett, amit valaha Európában felépítettek és azt is, ahogy a Kaiser-Wilhelm-Gedachniskirche romtemplom Nyugat-Berlin szimbóluma és egyúttal a II. világháború mementója lett a 63 méteres csonka tornyával.
Ha valaki nem ismeri és így még nem szerette meg Berlint, e kötet után bizonyosan lázasan keresgélni kezd majd a neten, hogy mikor indul a következő fapados járat a német fővárosba.A Könyv Magyarul!


Letöltések Berlin Nonstop ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Berlin Nonstop ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  96
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  218 gr
  ISBN:
  2050000043666
  Language:
  HUNGARIAN – GERMAN
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2681872 / 1157277  TAGS:
  Online Berlin Nonstop ebook, könyvet Berlin Nonstop FB2, Download Berlin Nonstop PDF , Download Berlin Nonstop MOBI, Online Berlin Nonstop könyvet, ingyenes letöltések Berlin Nonstop IPhone, Online könyvet Berlin Nonstop PDF, ingyenes Berlin Nonstop DJVU, ingyenes letöltések Berlin Nonstop TXT, letöltések Berlin Nonstop RTF, Online Berlin Nonstop FB2 , e-könyvet Berlin Nonstop letöltések TXT, ingyenes Berlin Nonstop letöltések könyvet, e-könyvet Berlin Nonstop download MOBI, letöltések Berlin Nonstop IPad, olvas Berlin Nonstop MOBI, olvas Berlin Nonstop DOC, ingyenes Berlin Nonstop AWZ, Download e-könyvet Berlin Nonstop iPad , ingyenes Berlin Nonstop DJVU, Download Berlin Nonstop e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Berlin Nonstop DVD, olvas Berlin Nonstop TXT, Book Berlin Nonstop letöltések DJVU, Berlin Nonstop letöltések könyvet ingyenes, Berlin Nonstop letöltések könyvet pdf ingyenes, Berlin Nonstop pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Berlin Nonstop pdf ingyenes, Berlin Nonstop letöltések könyvet epub ingyenes, Berlin Nonstop ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply