Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival


A .NET igaz története rövid, de szórakoztató formában Milyen problémákat old meg a .NET (ejtsd: dotnet)? Milyen architektúrával oldja meg őket? Hogyan kezdjünk el vele dolgozni – és hogyan hasznosítsuk? Ez a szórakoztató, mégis gyakorlatias könyv választ ad mindezekre a kérdésekre – s még sok másra. Az ismert szakíró minden fejezetben egy résztémát tekint át, a koncepció leírásától a technikai részletek felé haladva, így az olvasó maga döntheti el, milyen mélyre kíván eljutni a témában. A könyv igyekszik elkerülni a szakzsargont, leginkább a józan észre alapoz. Sok részletes diagramot, találó hasonlatokat és világos magyarázatokat tartalmaz. A könyv weboldalán a leírtakat kiegészítő programok vannak. A .NET e bemutató áttekintése után az Olvasó eleget tud majd erről az újszerű fejlesztési platformról ahhoz, hogy terveket készítsen a jövőre nézve, amikor a szoftver szolgáltatás lesz. A könyvben tárgyalt főbb témák: > Bevezetés a Microsoft .NET-be > .NET-objektumok > Az ASP.NET és a Web Forms (webűrlapok) >A .NET-webszolgáltatások (Web Services) > A Microsoft Windows-űrlapok (Windows Forms) “Először ezt a könyvet kell elolvasni a .NET-ről.” – Keith Ballinger, a Microsoft .NET-keretrendszer programfelelőse A szerzőről David S. Platt a Harvard egyetemen tanít informatikát, s emellett saját oktatási és konzultációs cégében (Rolling Thunder Computing, www.rollingthunder.com) is dolgozik. Eddig öt könyvet írt, köztük az Understanding COM+-t, és rendszeresen ír az MSDN-be is. Ipswich-ben, Massachusetts államban (USA) lakik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv – könyvtári
  Publisher:
  Szak Kiadó
  Number of Pages:
  224
  Kötés:
  puhatáblás, ragasztókötött
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  0109001747133
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  SL#2104857707  TAGS:
  Online Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival ebook, könyvet Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival FB2, Download Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival PDF , Download Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival MOBI, Online Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival könyvet, ingyenes letöltések Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival IPhone, Online könyvet Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival PDF, ingyenes Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival DJVU, ingyenes letöltések Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival TXT, letöltések Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival RTF, Online Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival FB2 , e-könyvet Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival letöltések TXT, ingyenes Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival letöltések könyvet, e-könyvet Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival download MOBI, letöltések Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival IPad, olvas Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival MOBI, olvas Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival DOC, ingyenes Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival AWZ, Download e-könyvet Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival iPad , ingyenes Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival DJVU, Download Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival DVD, olvas Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival TXT, Book Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival letöltések DJVU, Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival letöltések könyvet ingyenes, Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival letöltések könyvet pdf ingyenes, Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival pdf ingyenes, Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival letöltések könyvet epub ingyenes, Bemutatkozik a Microsoft.NET -Kiegészítő kötet a 2.kiad. változásaival ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply