Bejárónők kézikönyve

Lucia Berlin - Bejárónők kézikönyve

Lucia Berlin szemügyre vette a démonait, az alkoholt, a kábítószereket, a bántalmazó és sérült anyát, a betegségeket, a magányt, aztán odalépett a szakadék szélére, és lenézett a mélységbe.
De az utolsó pillanatban mégis úrrá lett a zuhanáson: megírta az elbeszéléseit.
Történeteit, amelyek egyszerre ironikusak és tragikusak, drámaiak és szatirikusak, a huszadik századi Amerika mindennapjaiban rejtőző csodák és személyes tragédiák teszik felejthetetlenné.
A Bejárónők kézikönyve az amerikai novellista, Lucia Berlin válogatott történeteit gyűjti egybe. Az írónő halála után tizenegy évvel jelent meg a kötet, amely több millió olvasót és hatalmas népszerűséget hozott szerzőnek, és több mint húsz nyelvre fordították le.

,,A takarítónők lopnak, nem kérdés. De nem olyasmit, ami miatt olyan nagyon aggódnak az emberek, akiknek dolgozunk. Az a sok felesleges holmi, az váltja ki végül belőlünk. Nem kérünk a kis hamutartókban lévő aprópénzből.
Egyszer egy bridzspartin egy hölgyemény azzal állt elő, hogy a takarítónők becsületességét úgy lehet tesztelni, ha az ember kis rózsamintás hamutartókat hagy szerteszét, teli apróval. A magam részéről még hozzá is teszek pár egycentest, időnként még egy tízcentest is.
Amint nekifogok a munkának, legelőször is megjegyzem, hol vannak az órák, a gyűrűk, az aranyszövésű színházi retikülök. Később, amikor lihegve, vérvörös arccal berontanak, csak hűvösen megjegyzem:
– A párnája alatt; a zöld pipereasztalkán. – Igazából szoktam lopni, de leginkább csak altatót, a rossz napokra is gondolni kell."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Bejárónők kézikönyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bejárónők kézikönyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  606
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  486 gr
  ISBN:
  9789636766245
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2701801 / 1167768
  Translator:


  TAGS:
  Online Bejárónők kézikönyve ebook, könyvet Bejárónők kézikönyve FB2, Download Bejárónők kézikönyve PDF , Download Bejárónők kézikönyve MOBI, Online Bejárónők kézikönyve könyvet, ingyenes letöltések Bejárónők kézikönyve IPhone, Online könyvet Bejárónők kézikönyve PDF, ingyenes Bejárónők kézikönyve DJVU, ingyenes letöltések Bejárónők kézikönyve TXT, letöltések Bejárónők kézikönyve RTF, Online Bejárónők kézikönyve FB2 , e-könyvet Bejárónők kézikönyve letöltések TXT, ingyenes Bejárónők kézikönyve letöltések könyvet, e-könyvet Bejárónők kézikönyve download MOBI, letöltések Bejárónők kézikönyve IPad, olvas Bejárónők kézikönyve MOBI, olvas Bejárónők kézikönyve DOC, ingyenes Bejárónők kézikönyve AWZ, Download e-könyvet Bejárónők kézikönyve iPad , ingyenes Bejárónők kézikönyve DJVU, Download Bejárónők kézikönyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bejárónők kézikönyve DVD, olvas Bejárónők kézikönyve TXT, Book Bejárónők kézikönyve letöltések DJVU, Bejárónők kézikönyve letöltések könyvet ingyenes, Bejárónők kézikönyve letöltések könyvet pdf ingyenes, Bejárónők kézikönyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bejárónők kézikönyve pdf ingyenes, Bejárónők kézikönyve letöltések könyvet epub ingyenes, Bejárónők kézikönyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply