Befektetés


Peter Stanyer Befektetés című művével megszületett az a hiánypótló könyv, amely a laikus befektetők segítségére lehet, hogy elkerüljék a vesszőfutást a tévedésektől egy esetleges krach beálltáig. Ez nem hagyományos befektetési szakkönyv. A szerző, aki maga is sikeres pénzügyi szakember, azt tanácsolja: induljunk ki abból, hogy a piaci hozamot várhatóan nem tudjuk túlszárnyalni. Szerinte a befektetőnek elsősorban világosan kell látnia saját adottságait és igényeit, meg kell tudnia fogalmazni a céljait. A piaci kockázat és hozam elemzése mellett nagy hangsúlyt helyez arra a kérdésre, hogy a befektető szemszögéből mi számít kockázatosnak, és az miként befolyásolja a saját portfoliója kialakítását.

A könyv gyakorlati tanácsai és szemléltető példái világossá teszik, miként határozza meg a befektető stratégiájának jellegét a saját adottságaihoz tartozó befektetési időtáv. A befektetés világának vannak olyan részterületei is, amelyekkel nem feltétlen a befektetőnek, inkább pénzügyi szakembereknek, a befektetési alapok menedzsereinek kell foglalkozniuk. Ez a könyv segít abban, hogy ha szükséges, hogyan válasszon a befektető magának tanácsadót, milyen szempontok szerint értékelje őt, milyen kérdésekkel tesztelje megbízhatóságát, szakmai felkészültségét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Befektetés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Befektetés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  304
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  620 gr
  ISBN:
  9789639686441
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2122713 / 1020908
  Series:


  TAGS:
  Online Befektetés ebook, könyvet Befektetés FB2, Download Befektetés PDF , Download Befektetés MOBI, Online Befektetés könyvet, ingyenes letöltések Befektetés IPhone, Online könyvet Befektetés PDF, ingyenes Befektetés DJVU, ingyenes letöltések Befektetés TXT, letöltések Befektetés RTF, Online Befektetés FB2 , e-könyvet Befektetés letöltések TXT, ingyenes Befektetés letöltések könyvet, e-könyvet Befektetés download MOBI, letöltések Befektetés IPad, olvas Befektetés MOBI, olvas Befektetés DOC, ingyenes Befektetés AWZ, Download e-könyvet Befektetés iPad , ingyenes Befektetés DJVU, Download Befektetés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Befektetés DVD, olvas Befektetés TXT, Book Befektetés letöltések DJVU, Befektetés letöltések könyvet ingyenes, Befektetés letöltések könyvet pdf ingyenes, Befektetés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Befektetés pdf ingyenes, Befektetés letöltések könyvet epub ingyenes, Befektetés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply