Beastly – A szörnyszívű

Alex Flinn - Beastly - A szörnyszívű

Egy szörnyeteg. Nem farkas vagy medve, gorilla vagy kutya, hanem egy teljesen új faj, ami két lábon jár – egy karmos-agyaras teremtmény, akinek minden testrészét sűrű szőr fedi. Azt hiszik, ez egy tündérmese? Nincs olyan szerencsém. New York Cityben vagyunk. És a jelenről beszélek. Nem baleset ért, és nem valami betegség támadott meg. De örökre ilyen torz maradok, hacsak meg nem sikerül törnöm az átkot. Igen, az átkot, amit az irodalomórámra járó boszorkány bocsátott rám. Hogy miért változtatott szörnyeteggé, aki nappal elrejtőzik, éjszaka pedig az utcákon settenkedik? Elárulom. Elmesélem, milyen voltam Kyle Kingsburyként, olyasvalakiként, aki mindenki lenni szeretne, gazdagon, tökéletes külsővel és tökéletes élettel. Utána elmesélem, hogy váltam tökéletesen… szörnyeteggé.

"Ínycsiklandó szerelmi történet… az örök romantikusok a világ minden részén élvezni fogják" – Anette Curtis Klause, a Vér és csokoládé szerzője.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Beastly – A szörnyszívű ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Beastly – A szörnyszívű ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  266
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789632452852
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2213729 / 1069383
  Series:


  TAGS:
  Online Beastly – A szörnyszívű ebook, könyvet Beastly – A szörnyszívű FB2, Download Beastly – A szörnyszívű PDF , Download Beastly – A szörnyszívű MOBI, Online Beastly – A szörnyszívű könyvet, ingyenes letöltések Beastly – A szörnyszívű IPhone, Online könyvet Beastly – A szörnyszívű PDF, ingyenes Beastly – A szörnyszívű DJVU, ingyenes letöltések Beastly – A szörnyszívű TXT, letöltések Beastly – A szörnyszívű RTF, Online Beastly – A szörnyszívű FB2 , e-könyvet Beastly – A szörnyszívű letöltések TXT, ingyenes Beastly – A szörnyszívű letöltések könyvet, e-könyvet Beastly – A szörnyszívű download MOBI, letöltések Beastly – A szörnyszívű IPad, olvas Beastly – A szörnyszívű MOBI, olvas Beastly – A szörnyszívű DOC, ingyenes Beastly – A szörnyszívű AWZ, Download e-könyvet Beastly – A szörnyszívű iPad , ingyenes Beastly – A szörnyszívű DJVU, Download Beastly – A szörnyszívű e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Beastly – A szörnyszívű DVD, olvas Beastly – A szörnyszívű TXT, Book Beastly – A szörnyszívű letöltések DJVU, Beastly – A szörnyszívű letöltések könyvet ingyenes, Beastly – A szörnyszívű letöltések könyvet pdf ingyenes, Beastly – A szörnyszívű pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Beastly – A szörnyszívű pdf ingyenes, Beastly – A szörnyszívű letöltések könyvet epub ingyenes, Beastly – A szörnyszívű ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply