Bátraké a boldogság


Hogyan változtatja meg életünket, érzelmeinket, kapcsolatainkat és karrierünket, ha felvállaljuk, hogy sebezhetőek vagyunk? ,,Ez a könyv könnyen olvasható, meggyőző, idézhető és veszélyes. Aki tényleg megemészti azt, amit Brené Brown itt elmond, az meg fog változni, annak a kapcsolatai átalakulnak és másképpen fog részt venni a világban." – írja az előszóban Feldmár András.A világ egyik legsikeresebb életmód tanácsadójaként és szerzőjeként a szégyen és a sebezhetőség kultúráját évek óta kutató Brené Brown könyvében bárki találhat hasznos tanácsokat és meglepő következtetéseiből még azok is új dolgokat tanulhatnak, akik eddig azt hitték jól haladnak az önmegismerés rögös útján. Az előadásairól készült videót már több, mint tízmillióan nézték meg eddig és az Amazon.com egyik legnépszerűbb szerzője. Brené Brown bátor nő, de nem amiatt, hogy ki mer állni több száz ember elé, hogy megossza kutatási eredményeit a hallgatósággal. Brené Brown bátorsága éppen a gyengeségeiben rejlik. Abban, hogy fel meri vállalni a hibáit és a sebezhetőségét, és arra biztat mindenkit, hogy ők is így tegyenek. Hisz abban, hogy sikerességünk és boldogságunk, valamint az, hogy milyen családban, közösségben, munkahelyen élünk, attól függ, hogy mennyire merünk esendően és teljes szívvel kiállni és megmutatni magunkat. A Bátraké a boldogság című könyvből megtudhatjuk, hogyan építhetünk erős alapokon nyugvó, szeretetteljes családot és közösségeket. Mert a bátor ember nem az, aki maximalistaként mindig többre és többre vágyik, hanem az, aki mer hibázni is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bátraké a boldogság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bátraké a boldogság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  ISBN:
  9789630869058
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2433794 / 8100023
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás

  Olvastam

  TAGS:
  Online Bátraké a boldogság ebook, könyvet Bátraké a boldogság FB2, Download Bátraké a boldogság PDF , Download Bátraké a boldogság MOBI, Online Bátraké a boldogság könyvet, ingyenes letöltések Bátraké a boldogság IPhone, Online könyvet Bátraké a boldogság PDF, ingyenes Bátraké a boldogság DJVU, ingyenes letöltések Bátraké a boldogság TXT, letöltések Bátraké a boldogság RTF, Online Bátraké a boldogság FB2 , e-könyvet Bátraké a boldogság letöltések TXT, ingyenes Bátraké a boldogság letöltések könyvet, e-könyvet Bátraké a boldogság download MOBI, letöltések Bátraké a boldogság IPad, olvas Bátraké a boldogság MOBI, olvas Bátraké a boldogság DOC, ingyenes Bátraké a boldogság AWZ, Download e-könyvet Bátraké a boldogság iPad , ingyenes Bátraké a boldogság DJVU, Download Bátraké a boldogság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bátraké a boldogság DVD, olvas Bátraké a boldogság TXT, Book Bátraké a boldogság letöltések DJVU, Bátraké a boldogság letöltések könyvet ingyenes, Bátraké a boldogság letöltések könyvet pdf ingyenes, Bátraké a boldogság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bátraké a boldogság pdf ingyenes, Bátraké a boldogság letöltések könyvet epub ingyenes, Bátraké a boldogság ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply