Bárki lehet tőzsdés

Fellegi Tamás - Bárki lehet tőzsdés

A befektetők körében már-már klasszikusnak számító könyvben a szerző a befektetések világába kalauzolja el az olvasót. Személyes tapasztalatain – sikerein éppúgy, mint kudarcain – keresztül ismerhetjük meg a különböző befektetési piacokat. A Bárki lehet tőzsdés negyedik kiadása lényegesen kibővült a korábbi magyar és angol nyelvű kiadásokhoz képest.
„Sajátos hangvételű és rendkívül érdekes időutazás, amit e könyv kínál. Ki mesélhetné el hitelesebben az elmúlt évtizedek tőkepiaci történéseit, mint egy hazai – sokat próbált – spekuláns. Szórakoztató olvasmány a kezdőknek tanulásként, a haladóknak visszaemlékezésként."
Cselovszki Róbert, az Erste Bank Befektetési Rt. igazgatója
„Igen meghökkentő és egyben tanulságos olvasmány a piacgazdaságba való átmenet olyan kelet-közép-európai érdekességeiről, mint ‘ingyen ebéd’ a bankoktól, a spekuláns tőkéjét hetek alatt felemésztő hiperinfláció, vagy az olyan hatalmas kötvényhozamok, melyekről mi nyugati befektetők nem is álmodhattunk."
Salomon John Drury, a JP Morgan londoni brókere
„A szerző a hazai és nemzetközi tőzsdei lehetőségek korlátlan tárházába nyújt bepillantást, amit a saját tapasztalatai tesznek hitelessé, és mások számára is tanulságos élménnyé."
Kecskeméti Judit, az Anno Tőzsdeklub elnöke
„Az olvasók egy vérbeli befektetőtől ismerhetik meg a lassan formálódó magyar részvénypiac múltját és jelenét. Egy nem csak izgalmas, de hasznos történet, amely a hazai börze mellett a rendszerváltáskori valutaarbitrázstól a kárpótlási jegy piacán át egészen a Nokia és Google részvények szárnyalásáig terjed."
Korányi G. Tamás, a Napi Gazdaság tőzsdei rovatvezetőjeA Könyv Magyarul!


Letöltések Bárki lehet tőzsdés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bárki lehet tőzsdés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  268
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789639659100
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2104027 / 1015974
  Format:


  TAGS:
  Online Bárki lehet tőzsdés ebook, könyvet Bárki lehet tőzsdés FB2, Download Bárki lehet tőzsdés PDF , Download Bárki lehet tőzsdés MOBI, Online Bárki lehet tőzsdés könyvet, ingyenes letöltések Bárki lehet tőzsdés IPhone, Online könyvet Bárki lehet tőzsdés PDF, ingyenes Bárki lehet tőzsdés DJVU, ingyenes letöltések Bárki lehet tőzsdés TXT, letöltések Bárki lehet tőzsdés RTF, Online Bárki lehet tőzsdés FB2 , e-könyvet Bárki lehet tőzsdés letöltések TXT, ingyenes Bárki lehet tőzsdés letöltések könyvet, e-könyvet Bárki lehet tőzsdés download MOBI, letöltések Bárki lehet tőzsdés IPad, olvas Bárki lehet tőzsdés MOBI, olvas Bárki lehet tőzsdés DOC, ingyenes Bárki lehet tőzsdés AWZ, Download e-könyvet Bárki lehet tőzsdés iPad , ingyenes Bárki lehet tőzsdés DJVU, Download Bárki lehet tőzsdés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bárki lehet tőzsdés DVD, olvas Bárki lehet tőzsdés TXT, Book Bárki lehet tőzsdés letöltések DJVU, Bárki lehet tőzsdés letöltések könyvet ingyenes, Bárki lehet tőzsdés letöltések könyvet pdf ingyenes, Bárki lehet tőzsdés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bárki lehet tőzsdés pdf ingyenes, Bárki lehet tőzsdés letöltések könyvet epub ingyenes, Bárki lehet tőzsdés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply