Bárcsak itt lennél


Alice és Stella nővérek, bár szinte semmi közös nincs bennük. Míg Stella szenvedélyes pasifogó, felelőtlenül szórja a pénzt, és az ,,élj a mának" elvét gyakorolja, Alice nem sok örömöt talál unalmas munkájában, és már rég megszokta, hogy a férfiak észre sem veszik. Alice mégis Stellának köszönheti a csodát, ami egy csapásra megváltoztatja hétköznapi életét. Alice elutazik a húgával egy csodálatos görög szigetre, ahol elvetődik a lenyűgöző Villa Argenti kertjébe. Itt talál rá Aphrodité istennő szobrára, aki a legenda szerint meghallgatja és teljesíti a legféltettebb kívánságokat is. Bár Alice nem hisz az efféle mesékben, a villa sármos kertésze, Milo rábeszéli a lányt, hogy suttogja el legtitkosabb vágyát a szobornak. Ettől kezdve Alice élete szokatlan változáson megy keresztül, kalandok sora veszi kezdetét, és a lányt nemcsak a görög szigetvilág színpompás birodalma ejti rabul, de az is kiderül, hogy az olajfaligetek és templomromok árnyékában terem az igaz szerelem. ,,Neked ajánlom ezt a könyvet, aki mindig hittél a mesékben és a varázslatban, aki elhiszed, hogy a legféltettebb vágyak teljesülhetnek, és aki szívesen kalandozol egy hangulatos görög szigeten, legalább a képzeletedben!" – Fejős ÉvaJelenleg a kötet csak előrendelhető, megvásárlásával egy rövid részlet letöltésére van lehetőség, amely az ekönyv megjelenésekor a vásárlói fiókban a teljes regényre frissül. Várható megjelenés: 2014. június 10.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bárcsak itt lennél ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bárcsak itt lennél ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  ISBN:
  9789638997753
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2497318 / 8106496
  Belelapozás:
  Format:
  EPUB
  MOBI
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Bárcsak itt lennél ebook, könyvet Bárcsak itt lennél FB2, Download Bárcsak itt lennél PDF , Download Bárcsak itt lennél MOBI, Online Bárcsak itt lennél könyvet, ingyenes letöltések Bárcsak itt lennél IPhone, Online könyvet Bárcsak itt lennél PDF, ingyenes Bárcsak itt lennél DJVU, ingyenes letöltések Bárcsak itt lennél TXT, letöltések Bárcsak itt lennél RTF, Online Bárcsak itt lennél FB2 , e-könyvet Bárcsak itt lennél letöltések TXT, ingyenes Bárcsak itt lennél letöltések könyvet, e-könyvet Bárcsak itt lennél download MOBI, letöltések Bárcsak itt lennél IPad, olvas Bárcsak itt lennél MOBI, olvas Bárcsak itt lennél DOC, ingyenes Bárcsak itt lennél AWZ, Download e-könyvet Bárcsak itt lennél iPad , ingyenes Bárcsak itt lennél DJVU, Download Bárcsak itt lennél e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bárcsak itt lennél DVD, olvas Bárcsak itt lennél TXT, Book Bárcsak itt lennél letöltések DJVU, Bárcsak itt lennél letöltések könyvet ingyenes, Bárcsak itt lennél letöltések könyvet pdf ingyenes, Bárcsak itt lennél pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bárcsak itt lennél pdf ingyenes, Bárcsak itt lennél letöltések könyvet epub ingyenes, Bárcsak itt lennél ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply