Barátfülek

Miklósi Anna - Barátfülek

"Miklósi Anna meseregénye, a Barátfülek két kisfiú – ma már tekintélyes felnőtt – barátságának története. Benke János könyvillusztrátor és Doktor Gergely Sebestyén afrikai állatkórház-vezető (más szóval Bebe és Sebi, ahogyan kiskorukban, a feledhetetlen balatoni nyaralások idején szólították őket) elsodródtak egymástól, ahogyan az általában lenni szokott. Barátságukat azonban nem csupán a közös emlékek, hanem egy mindenre elszánt játék-páros is összetartja. Fütetke, a gumimanó, illetve Brenyétke, a vérengzésre nem hajlamos (vagyis erősen deviáns) menyét hozzátartozik a balatoni nyár hiteles történetéhez. A két szálon futó mese olvasója éppoly otthonos lesz a két kisfiú, mint a két játékfigura életében, éppoly bejáratos a nyaraló, mint manóváros rejtett zugaiba.
Miklósi Anna regényének egyik legfőbb erénye a hangütés, a bensőséges humor és szeretet, mellyel figuráit kezeli s mely az olvasóval is megkedvelteti regényének szereplőit.
A másik erény éppilyen fontos: az író a valóság és a képzelet fonalait észrevehetetlenül szövi egybe, s amit látunk: egységes szövet."
Békés PálA Könyv Magyarul!


Letöltések Barátfülek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Barátfülek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  72
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  256 gr
  ISBN:
  9789639869585
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2617967 / 1147173
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Barátfülek ebook, könyvet Barátfülek FB2, Download Barátfülek PDF , Download Barátfülek MOBI, Online Barátfülek könyvet, ingyenes letöltések Barátfülek IPhone, Online könyvet Barátfülek PDF, ingyenes Barátfülek DJVU, ingyenes letöltések Barátfülek TXT, letöltések Barátfülek RTF, Online Barátfülek FB2 , e-könyvet Barátfülek letöltések TXT, ingyenes Barátfülek letöltések könyvet, e-könyvet Barátfülek download MOBI, letöltések Barátfülek IPad, olvas Barátfülek MOBI, olvas Barátfülek DOC, ingyenes Barátfülek AWZ, Download e-könyvet Barátfülek iPad , ingyenes Barátfülek DJVU, Download Barátfülek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Barátfülek DVD, olvas Barátfülek TXT, Book Barátfülek letöltések DJVU, Barátfülek letöltések könyvet ingyenes, Barátfülek letöltések könyvet pdf ingyenes, Barátfülek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Barátfülek pdf ingyenes, Barátfülek letöltések könyvet epub ingyenes, Barátfülek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply