Bar-Kochba, a csillag fia

Szabolcsi Lajos - Bar-Kochba, a csillag fia

Vannak művek, amelyek egy időben olvasottak, népszerűek voltak, majd elfeledték őket – "alagútba kerültek". Szabolcsi Lajos regénye (eredeti címén: A csillag fia) ezzel a kiadással talán kibukkan az alagútból. A regény egy sajátos műfajt képvisel, magyarul írt zsidó történeti regény. A görög, majd a római uralom elleni zsidó lázadások sorában a 132-135 között vívott, Bar-Kochba nevével jelzett felkelés volt az utolsó. A zsidó emlékezet, a zsidó és nem zsidó kortársi történetírás a 70-ben véget ért nagy forradalmat őrizte meg legteljesebben. Végső fázisa: a Szentély lerombolása vált a vereség s egyszersmind a Tan általi megújulás nagy jelképes eseményévé.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bar-Kochba, a csillag fia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bar-Kochba, a csillag fia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.1 x 19.8 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  202
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9630498502
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1998
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Bar-Kochba, a csillag fia ebook, könyvet Bar-Kochba, a csillag fia FB2, Download Bar-Kochba, a csillag fia PDF , Download Bar-Kochba, a csillag fia MOBI, Online Bar-Kochba, a csillag fia könyvet, ingyenes letöltések Bar-Kochba, a csillag fia IPhone, Online könyvet Bar-Kochba, a csillag fia PDF, ingyenes Bar-Kochba, a csillag fia DJVU, ingyenes letöltések Bar-Kochba, a csillag fia TXT, letöltések Bar-Kochba, a csillag fia RTF, Online Bar-Kochba, a csillag fia FB2 , e-könyvet Bar-Kochba, a csillag fia letöltések TXT, ingyenes Bar-Kochba, a csillag fia letöltések könyvet, e-könyvet Bar-Kochba, a csillag fia download MOBI, letöltések Bar-Kochba, a csillag fia IPad, olvas Bar-Kochba, a csillag fia MOBI, olvas Bar-Kochba, a csillag fia DOC, ingyenes Bar-Kochba, a csillag fia AWZ, Download e-könyvet Bar-Kochba, a csillag fia iPad , ingyenes Bar-Kochba, a csillag fia DJVU, Download Bar-Kochba, a csillag fia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bar-Kochba, a csillag fia DVD, olvas Bar-Kochba, a csillag fia TXT, Book Bar-Kochba, a csillag fia letöltések DJVU, Bar-Kochba, a csillag fia letöltések könyvet ingyenes, Bar-Kochba, a csillag fia letöltések könyvet pdf ingyenes, Bar-Kochba, a csillag fia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bar-Kochba, a csillag fia pdf ingyenes, Bar-Kochba, a csillag fia letöltések könyvet epub ingyenes, Bar-Kochba, a csillag fia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply