Bankkártya-enciklopédia

Pavel Jurík - Bankkártya-enciklopédia

Ha elővesszük a bankkártyánkat, bizonyára meg sem fordul a fejünkben, hogy mennyi nagy név, legenda, üzleti praktika és persze rengeteg műszaki találmány övezi e praktikus kis tárgy több mint másfélszáz éves evolúcióját, amelynek mi, magyarok is aktív szereplői voltunk.

A bankkártya múltjáról azonban nagyon kevés a fennmaradt dokumentum. A készpénzkímélő fizetési eszközök fejlődése eddig nemigen kapott helyet a krónikák, enciklopédiák, tankönyvek lapjain. Pavel Jurik cseh bankszakember arra vállalkozott, hogy a XIX. századtól egészen napjainkig követve megírja a készpénzkímélő fizetési módok s velük a bankkártya történelmét, még mielőtt a korabeli
dokumentumok, bizonyítékok végleg eltűnnének a süllyesztőben. A Bankkártya-enciklopédia azonban nemcsak pontos dátumokat és megtörtént eseményeket sorakozrat fel, hanem történetekkel, érdekességekkel és ritkaságszámba menő bőséges képillusztrációval is szolgál. A könyv magyar kiadását a hazai bankkártyatörténetet bemutató fejezet teszi még teljesebbé.

E reprezentatív kötetnek ott a helye minden pénzügyi intézmény és szakember könyvespolcán, de gazdagíthatja a gyűjtők és az érdeklődő “laikus” felhasználók könyvtárát is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Bankkártya-enciklopédia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bankkártya-enciklopédia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  312
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1900 gr
  ISBN:
  9789639686311
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2123670 / 1021505
  Translator:


  TAGS:
  Online Bankkártya-enciklopédia ebook, könyvet Bankkártya-enciklopédia FB2, Download Bankkártya-enciklopédia PDF , Download Bankkártya-enciklopédia MOBI, Online Bankkártya-enciklopédia könyvet, ingyenes letöltések Bankkártya-enciklopédia IPhone, Online könyvet Bankkártya-enciklopédia PDF, ingyenes Bankkártya-enciklopédia DJVU, ingyenes letöltések Bankkártya-enciklopédia TXT, letöltések Bankkártya-enciklopédia RTF, Online Bankkártya-enciklopédia FB2 , e-könyvet Bankkártya-enciklopédia letöltések TXT, ingyenes Bankkártya-enciklopédia letöltések könyvet, e-könyvet Bankkártya-enciklopédia download MOBI, letöltések Bankkártya-enciklopédia IPad, olvas Bankkártya-enciklopédia MOBI, olvas Bankkártya-enciklopédia DOC, ingyenes Bankkártya-enciklopédia AWZ, Download e-könyvet Bankkártya-enciklopédia iPad , ingyenes Bankkártya-enciklopédia DJVU, Download Bankkártya-enciklopédia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bankkártya-enciklopédia DVD, olvas Bankkártya-enciklopédia TXT, Book Bankkártya-enciklopédia letöltések DJVU, Bankkártya-enciklopédia letöltések könyvet ingyenes, Bankkártya-enciklopédia letöltések könyvet pdf ingyenes, Bankkártya-enciklopédia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bankkártya-enciklopédia pdf ingyenes, Bankkártya-enciklopédia letöltések könyvet epub ingyenes, Bankkártya-enciklopédia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply