Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok


Ez a haladó szintű tankönyv és banki kézikönyv a pénzügytant, a banküzemtant és a makroökonómia elméleti és gyakorlati problémáit tárgyalja. Az amerikai tankönyvpiac egyik kiemelkedő és széles körben használt alkotása, amelyet a Nemzetközi Bankárképző Központ munkaközössége által készített, a magyar intézményi háttérre vonatkozó áttekintés egészít ki. A könyv első része a pénzügyi rendszer leírásához szükséges alapfogalmakat mutatja be. A második és harmadik rész a bankok és a pénzpiac intézményeinek működését taglalja. A negyedik és ötödik rész a bankok és a pénzmennyiség szabályozásának kérdéseivel foglalkozik, míg végül a hatodik és hetedik rész a pénz makrogazdasági szerepét és a monetáris politika alapjait elemzi.A könyv a szélesebb olvasóközönség érdeklődésére is számot tarthat. Meir Kohn Dartmouth College-ban tanít, a tőkepiacok és a pénzügyi intézmények közgazdaságtanának szakértője, a Világbank és a Federal Reserve Bank of Boston tanácsadója.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  1060
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  1900 gr
  ISBN:
  9789633894354
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2099743 / 1013962
  Series:


  TAGS:
  Online Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok ebook, könyvet Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok FB2, Download Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok PDF , Download Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok MOBI, Online Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok könyvet, ingyenes letöltések Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok IPhone, Online könyvet Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok PDF, ingyenes Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok DJVU, ingyenes letöltések Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok TXT, letöltések Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok RTF, Online Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok FB2 , e-könyvet Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok letöltések TXT, ingyenes Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok letöltések könyvet, e-könyvet Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok download MOBI, letöltések Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok IPad, olvas Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok MOBI, olvas Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok DOC, ingyenes Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok AWZ, Download e-könyvet Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok iPad , ingyenes Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok DJVU, Download Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok DVD, olvas Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok TXT, Book Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok letöltések DJVU, Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok letöltések könyvet ingyenes, Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok letöltések könyvet pdf ingyenes, Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok pdf ingyenes, Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok letöltések könyvet epub ingyenes, Bank- és pénzügyek, pénzügyi piacok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply